Autó - Motor

2016.11.11. 14:07

Videó: „This is Russia!” - Egy felborulás nem állíthat meg egy Lada Nivát

Szocsiban borult fel egy Lada Niva, amely alig másfél perccel később már távozott is a helyszínről.

Szocsiban borult fel egy Lada Niva, amely alig másfél perccel később már távozott is a helyszínről.

Egy benézett sávváltási kísérlet: a padlófék miatt a korlátnak ütközött a Lada Niva, és még ez a kis lendület is elég ahhoz, hogy felboruljon. Mire a többi közlekedő észbe kap és megy segíteni, már a sofőr mászik is kifelé.

Második nekifutásra sikerült kerékre állítani a Nivát, amelynek sofőrje belepattan és azzal a lendülettel távozik is a helyszínről - a térfigyelő kamera 2 perces felvételén kívül csak egy sérült korlátot hagyva hátra. Ennyi.

Forrás: automotor.hu.


Egy Lada és egy Audi úgy döntött, eltolós játékban döntik el, melyikük az erősebb. Vitathatatlanul a Lada nyert: egy vodkán és kovászos uborkán nevelt járgánnyal nem lehet csak úgy szórakozni...

Már mondani sem kell, természetesen Oroszországban járunk, ráadásul egy autósüldözés közepén. A menekülő autós viszonylag hamar elbízta magát, és úgy gondolta, a Need for Speedből merített tudását bedobja, és kiüti az őt üldöző rendőrt. Nem akarjuk lelőni a poént, de érdemes megvárni a videó végét.

A „Szentpétervár utain” Youtube-csatornán jelent meg a minap a videó, ami ennél tökéletesebben nem is foglalhatná össze az orosz autós életérzést. Csak várd meg, míg megáll az autó. A többihez már nem kell kommentár.

Az alábbi úriember valamiért úgy érezte, a buszra felülve utazni már nem elég menő, így inkább a hátuljára kapaszkodva robogott. Más kérdés, hogy nem bírta sokáig és leesett, majd átment rajta egy kisteherautó. És aki azt hiszi, jött a mentő, és itt volt a sztori vége, az hatalmasat téved. Itt a modern Terminátor!

Moszkvában vették fel a kommandós akciót, ahol fél perc alatt már száguldottak is a börtön felé a célszeméllyel – meg annak Porsche terepjárójával.

Észak-Amerikát követően Oroszországban is felfedezték, milyen látványos szétkapni és összeszerelni egy katonai terepjárót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!