Autó - Motor

2016.11.23. 15:44

Videó: Kisokos párhuzamos parkoláshoz

A videó alapján nem is annyira bonyolult ugye?

A videó alapján nem is annyira bonyolult ugye?

Forrás: automotor.hu.


A párhuzamos parkolás egyeseknek életük kihívását jelenti, ám van, amikor nemcsak az autók, a világ is veszélybe kerül egy rossz pedálra taposó vezetőtől. Így járt nagy valószínűséggel az alábbi hölgy is, aki a két autó közé célzott, ám végül a kirakatban kötött ki.

Alapszabály: ha leparkolunk a kocsival, behúzzuk a kéziféket. Mert akkor nem gurul el az autó. Megannyi videó mutatja, hogy milyen az, amikor a gondatlan sofőrök használják a kéziféket és búcsút kell intsenek a járgányuknak. Most is egy ilyen következik, annyi csavarral, hogy a parkoló ezúttal rendőr. Biztonsági kamerás felvétel Romániából.

Ami most következik, az minden bizonnyal a világ egyik legkomolyabb parkolási teljesítménye. Mert nehéz ugyan szabályosan, szépen lerakni a járművet, és utána ismét irányba állítani sem könnyű feladat, na de mindezt zsinórban húsz sikertelen kísérlettel előadni – erre csak a legnagyobbak képesek.

Az alábbi úriember nem ismer lehetetlent! Miután rájött, hogy sem orral, sem fenékkel nem fog tudni rendesen beállni a mélygarázs legszélén lévő helyre, jött az isteni szikra! Az eszközök lényegtelenek, ami fontos: megoldotta!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!