Autó - Motor

2016.10.12. 13:47

Hihetetlen felvétel: életet mentett a KRESZ-tábla

Elképesztően szerencsés csillagzat alatt született a videón látható gyalogos, akit egy járda melletti tábla mentett meg az útról lesodródó autó elől.

Elképesztően szerencsés csillagzat alatt született a videón látható gyalogos, akit egy járda melletti tábla mentett meg az útról lesodródó autó elől.


Videó: utcai bunyó lett a sávváltásból

Gdansk - Egy fedélzeti kamera felvételén látszik, amint összeugrik két felbőszült családapa a lengyelországi Gdansk egyik forgalmas kereszteződésében.

 

 

Videó: Brutális baleset, a Volvóból kirepülő motor egy embert megsebesített

Szentpétervár - A beláthatatlan kereszteződésben az elképesztő sebességgel érkező Audi kiütötte a Volvót, az ütközés hatalmas erejű volt. Az S60-asból a motor is kiszakadt, ez megsebesített egy embert, míg az Audi egy buszmegállóban várakozó embert sodort el.

 

Videó: Utcákon át üldözte a cserbenhagyó sofőrt a hős motoros

USA - Vannak még jó emberek: a férfi gondolkodás nélkül a tovahajtó autós után száguldott, hogy ne tudjon meglógni. Az egészet videóra is vette.

 

 

Ha kirakod a forgalom közepén az elakadásjelzőt, nem fognak szeretni, az alábbi úriember azonban mégsem kapott egyetlen dudálást sem.

Ukrajna - Többek között az autósok szemébe sütő Napnak is frappánsan vágtak ezzel vissza.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!