Autó - Motor

2013.03.16. 14:41

Havazás - Forgalomkorlátozásokat oldottak fel Veszprém megyében, hét elzárt település van

Veszprém, 2013. március 16., szombat (MTI) - Pápán éjszaka feloldották a kihajtási tilalmat. Hét elzárt település van még Veszprém megyében, de több főútvonalon feloldották a korlátozásokat: a 83-as főutat például megnyitották a 7,5 tonnánál nehezebb járművek előtt - közölte a megyei rendőr-főkapitányság a honlapján szombat reggel.

Veszprém, 2013. március 16., szombat (MTI) - Pápán éjszaka feloldották a kihajtási tilalmat. Hét elzárt település van még Veszprém megyében, de több főútvonalon feloldották a korlátozásokat: a 83-as főutat például megnyitották a 7,5 tonnánál nehezebb járművek előtt - közölte a megyei rendőr-főkapitányság a honlapján szombat reggel.A 82. számú főúton a 7,5 tonna alatti járművek forgalma reggel megindulhatott, de ugyanezen az úton Veszprém és Zirc között forgalomkorlátozás van érvényben rájuk.

A tájékoztatás szerint a 7301-es út továbbra is teljes hosszában le van zárva. Veszprém felől Nemesvámos, Veszprémfajsz lakosai lakcím igazolása után tovább haladhatnak. Tapolca felől Vigántpetendig a helyi lakosok hajthatnak be, a 8301-es út a Zirc-Akli és a Pénzesgyőr közötti szakaszon járhatatlan.

A 8302-es út Csótig járható, Csóttól a 8306-es számú főúton Vanyola, Lovászpatona irányában le van zárva, a 8213-es út Tés és Szápár között teljes hosszában le van zárva, a 8216-es Dudartól a megyehatárig terjedő szakasza szintén nem járható.

Elzárt település Lókút, Pálihálás, Felsőpere, Jásd, Szápár, Csetény és Bakonynána.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!