Asztrológia

2015.03.23. 09:40

Napi horoszkóp – 2015. március 23.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Kézzelfogható a feszültség, ami akkor jelenik meg az életében, amikor valami új van kialakulóban. Szabad kezet kap egy fontos feladat végrehajtásában. Semmi nem szab gátat annak, hogy végre valóban önmagát nyújtva hatalmas sikert érjen el. Olyan emberek sorakoznak fel Ön mögé, akiktől eddig nem is remélt segítséget. Mindez magabiztossá teszi, ami elengedhetetlen, hogy a kihívásoknak megfeleljen.

Bika

04.21 – 05.21

A mai napon előtérbe kerülnek az érzelmei. Képtelen kizárni azokat a hivatalos megbeszéléseiből, de szívesen beszélget egy kávé mellett a távolabbi ismerőseivel a gondjairól és a gondolatairól. Olyan emberek előtt tárja fel önmagát, akikről eddig nem is feltételezte, hogy hasonló gondokkal küzdhetnek, mint Ön. Megmutatja az emberi oldalát, mellyel új barátokat szerezhet, de mindenképpen tisztelőkre akad.

Ikrek

05.22 – 06.21

Úgy érzi, túl keveset tud ahhoz, hogy az Önre kiszabott feladatokat végrehajtsa. Pedig birtokában van minden képességnek és tehetségnek ahhoz, hogy sikerre vigye az ügyet. Ne a kifogásokat keresse, hanem a megoldásokat. Beszéljen kevesebbet a gondjairól, de hallgassa végig a kapott kritikákat. Gondolkodjon el a hallottakon, hisz azok nem csak abban segítik, hogy az akadályokat leküzdje, de támaszra is találhat, ha az emberek azt tapasztalják, érdemes Önnel beszélgetniük.

Rák

06.22 - 07.22

A mai napon hajlamos meggondolatlanul és feszültebben reagálni a környezetéből érő hatásokra, mint máskor. Éppen ezért lenne fontos, hogy ne kezdjen komoly kihívásokat jelentő feladatokba, hisz a kapott segítséget sem tudja a helyén kezelni. Munkája során haladjon a saját tempójában, ha szükségét érzi, iktasson be több szünetet, ellenkező esetben délutánra kidőlhet a sorból, ráadásul hosszabb időre.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Nem mindig a legkényelmesebb út a legjobb. Ma úgy érzi, gyámolításra szorul, mint egy kisgyerek. A környezete szívesen veszi védőszárnya alá, engedje hát el magát és élvezze, hogy nem kell döntenie, nincsenek elvárások. Régen érezhette magát ennyire gondtalannak, már el is felejtette, milyen érzés felelősség nélkül létezni. Azért sajnos nem dőlhet hátra, hisz mindez csak szakmai, hivatali életére igaz, az otthonában továbbra is helyt kell állnia.

Szűz

08.24 - 09.23

Energiával és lendülettel telve vág neki a napnak. Nem foglalkozik azzal, mások mit gondolnak, a saját útját szeretné járni. Éppen ezért, ha valaki korlátozni merészeli, esetleg kritikával illeti, számíthat a heves reakciójára. Törekedjen arra, hogy igazságtalanul ne bántsa meg a környezetében élőket, hisz nem lesz mindig ennyire magabiztos és ennyire önálló, ha most indokolatlanul megmar másokat, nem lesznek segítségére, amikor szüksége lenne


[poll id="4"]


Mérleg

09.24 - 10.23

Úgy tűnik, Önnek mindenre van megoldási javaslata, válaszai a kihívásokra és megtalálja a kényes helyzetekben is a kivezető utat. Ez nem marad a környezetében élők előtt észrevétlen, így hamar Ön lesz a középpont, akihez érdemes igazodni. Szívesen veszik a tanácsait. Ne engedje, hogy a dicsőség a fejébe szálljon, ne beszéljen velük magas lóról, hisz a kocka hamar fordulhat, eljön az idő, amikor Önnek lesz szüksége támaszra, jó ötletekre.

Skorpió

10.24 - 11.22

Úgy érzi, olyan elvárásokat támasztanak Önnel szemben, aminek képtelen megfelelni. Ne kételkedjen a tudásában és a képességeiben, ne veszítse el a fejét. Elkeseredni semmi oka, hisz módjában áll a kihívásokat legyőzni, ha türelmesen és apró lépésenként halad a megoldás felé. Szüksége lesz ugyan arra, hogy rögtönözzön, de ez Önnek sosem jelentett nehézséget. Bár a nap végére energiái elfogynak, de az elért sikerek kárpótolják a fáradtságért..

Nyilas

11.22 - 12.21

A csillagok kegyesek Önhöz. Minden, amibe belefog, sikerrel zárul, az Ön elé gördülő nehézségek szinte maguktól oldódnak meg. Most vegye elő az eddig fiók mélyére süllyesztett feladatait, ne gondolkodjon feltétlenül csak új kihívásokban. Végre megszabadulhat olyan terheitől, melyek már hetek, hónapok óta nyomasztják. Ha még így is marad energiája, bátran kezdjen új tervekbe, de ne feledkezzen meg az alapos tervezésről.

Bak

12.22 – 01.20

Szűkebb környezetében tisztelet övezi, elismerik a képességeit és az elért eredményeit. Remek alkalom ez arra, hogy csapatot építsen maga köré és új kihívásokat keressen. Ezzel végre érvényre juthat a tehetsége és a valós tudása. Elkerülik a viták és a nézeteltérések, ez meghitt, nyugodt légkört eredményez, ahol mindenki szívesen teszi a dolgát. Ilyen légkörben még a megoldhatatlannak tűnő feladatok is könnyedén lezárulnak.

Vízöntő

01.21 – 02.19

Remekül megtalálja a közös hangot a környezetében élőkkel, azt az utat, hogyan kell bánni velük. Mindez annak köszönhető, hogy önmagával is meg van elégedve, lelki egyensúlya töretlen. Tudja, milyen döntéseket kell meghoznia ahhoz, hogy ne mulassza el a kínálkozó lehetőségeket, de ne is adjon elhamarkodottan válaszokat. Este otthonába látogatók toppanhatnak be, készüljön fel a fogadásukra.

Halak

02.20 - 03.20

Úgy tűnik, összecsaptak a feje fölött a hullámok. A gondok oly mértékben elborítják, hogy reménytelen megoldást találni rájuk. Próbálja meg megközelíteni a kérdést egy másik nézőpontból, így talán a kivezető utat is könnyebben észreveheti. Ne utasítsa vissza a segítő kezeket és főleg ne keressen bennük hátsó szándékot. És minden olyan teher, amit levesznek a válláról lehetővé teszi, hogy valóban valamennyi feladatát befejezze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!