Asztrológia

2014.08.08. 07:20

Napi horoszkóp - 2014. augusztus 8.

<span style="color: #000000;">Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.</span>

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

A mai nap remek alkalmat kínál arra, hogy kipróbálja magát olyan helyzetekben, amelyek eddig ismeretlenek voltak. Ne gondoljon itt arra, hogy teljesen új utakra tér, egyszerűen csak a felmerülő problémák igényelnek olyan gondolkodást, amely eltér a megszokottól. Ne féljen a gondolataitól, ha megfogantak Önben, már csak partnereket kell keresni a megvalósításukhoz. Mivel árad Önből a magabiztosság, ez sem jelenthet nagy gondot.

Bika

04.21 – 05.21

Legyen nyitott és befogadó, számos élmény vár ugyanis Önre, csak észre kell azokat venni. Ne nagy dolgokra gondoljon, az apróságokban rejlik a mai nap valódi szépsége. Új emberek, váratlan helyzetek, de mindnek oka van, hogy most találkozik velük. A legfontosabb minden esetben, hogy egy pillanatra se kételkedjen önmagában, ugyanis így lesz képes mindazt értékelni, amit az élet nyújt Önnek a mai napon.

Ikrek

05.22 – 06.21

Bár Ön most nincs csúcsformában, még sincs oka az elkeseredettségre. Mások ötleteivel is képes azonosulni és céljaikért úgy küzdeni, mintha azok a sajátjai lennének. Így kap értelmet a mai napja, ráadásul nem csak a sikereknek örülhet, külön boldogságot okoz, hogy tetteivel segítségére lehetett a környezetében élőknek. Az önzetlensége természetesen nem marad észrevétlen, ha úgy alakul, számíthat a viszonzásra.

Rák

06.22 - 07.22

Remek fizikai formájának köszönhetően a hangulata is kiváló. Most végre foglalkozhat azokkal a kérdésekkel, amelyeket egész héten halogatott, mert nem érzett magában elég erőt ahhoz, hogy valóban a végére is járjon, ha egyszer belekezd. Ne rettentsék el az akadályok sem, hiszen nem kell egyedül megküzdenie azokkal, még kérnie sem kell, a segítség rendelkezésre áll, köszönhető mindez a kisugárzásának.

[poll id="4"]

Oroszlán

07.23 - 08.23

Remek hangulatban ébred és ezt még az sem tudja elrontani, hogy a környezetében kézzel tapintható a feszültség. Addig nem nyugszik, míg meg nem találja a probléma forrását és végül békét teremt a felek között. A döntőbíró szerepét kifejezetten élvezi, így arra gondol, érdemes lenne a múltban nem tisztázott kérdésekkel is foglalkoznia. Míg mások helyzetét képes remekül felmérni, addig azonban a sajátját nem látja tisztán.

Szűz

08.24 - 09.23

A mai napon képes mindenben meglátni a szépet, felül tud emelkedni a problémákon, ha azokra nem talál megoldást. Nem hagyja, hogy a remek hangulatát bármi elrontsa, így ha feszültséget tapasztal, kezébe veszi az irányítást és békét teremt a fele között. Ennek köszönheti a népszerűségét, hiszen pillanatok alatt méri fel a viszonyokat és olyan megoldásokkal áll elő, amely valamennyi érdekelt számára elfogadható.

Mérleg

09.24 - 10.23

Türelmetlen és túl érzékeny, így képtelenség megtalálni Önnel a közös hangot. Ne is erőltesse a közös munkát, inkább olyan feladatokat keressen magának, melyekkel egyedül is képes megbirkózni. Ha teheti, iktasson közbe rövid szüneteket, amikor kiszellőzteti kicsit a fejét és igyekszik elengedni azokat a sötét gondolatokat, amelyek miatt képtelen az együttműködésre. Ha meg tudná fejteni rossz kedve okát, közelebb kerülhetne a megoldásához.

Skorpió

10.24 - 11.22

Úgy érzi, az utóbbi időben elhanyagolták a szerettei és a barátai. Nem tudja, hogyan hívhatná fel magára a figyelmet. Talán a lehető legegyszerűbb utat kellene választani, azaz őszintén feltárni, mi is foglalkoztatja, miben szorulna segítségre, megértésre. Ha így tesz, hamar fény derülhet arra is, hogy ők ott álltak Ön mögött és próbálták támogatni, de Ön ezt akaratlanul is elutasította. Érdemes lenne ezen nyugalomban elgondolkodnia.

Nyilas

11.23 - 12.21

Nyugtalan, türelmetlen, elég egy rossz szó és máris robban. Pedig a helyzet közel sem annyira reménytelen, ahogyan azt Ön érzi. Talán túl érzékeny, vagy az egyéb gondok miatt látja sötétebben az életét. Szakítson időt arra, hogy nyugalomban átgondolja az elmúlt napok történéseit és elemzi mindazt, ami még Önre vár. Ha a kiutat keresi és nem enged teret az elkeseredettségének, hamar átlendül a holtponton.

Bak

12.22 – 01.20

Még azokat is képes meglepni, akik már jól ismerik és tudják mit jelent az, ha nehéz napja van. Bár ilyenkor különösen makacs és hirtelen haragú, de a mai napon különösen nehéz Önnel megtalálni a megfelelő hangot. Miközben próbál segítséget kérni, folyamatosan elutasít minden támogatást, ellentmondást nem tűr, de megoldási javaslata Önnek sincs az adott problémára. A lehető leghamarabb tudja le a kötelezettségeit és vonuljon vissza.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Ne zárkózzon be, ne meneküljön, hiszen csak akkor talál megoldást a problémáira, ha megbeszéli a barátokkal, szeretteivel. Egyedül ugyanis képtelen lesz leküzdeni az akadályokat és ezt Ön is tisztán látja. Nehéz elfogadnia a tényt, hogy most kevés a tudása és a tapasztalat, szüksége lesz a segítségre. Úgy érzi, ettől kevesebbet ér, tehetetlen. Ha sikerül azonban ezen az érzésen felülemelkedni, hamar átlendülhet a mélyponton és ismét színesebben látja a világot.

Halak

02.20 - 03.20

Érdemes ismét a saját terveivel foglalkozni. Tele van tettvággyal, de ezt most nem mások érdekében kívánja felhasználni, a saját céljaihoz szeretne közelebb kerülni. Fel kell készülnie arra is, hogy gyedül kell az akadályokkal megbirkóznia, de most még ez sem szegi a kedvét, hatalmas lendülettel veti bele magát a munkálatokba. Szinte észre sem veszi, ahogy repül az idő, pedig a szerettei számítanak Önre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!