Asztrológia

2014.08.07. 07:29

Napi horoszkóp - 2014. augusztus 7.

<span style="color: #000000;">Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.</span>

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Kipihent, nyugodt hangulatban ébredt. Ilyenkor könnyedén veszi az akadályokat, amelyeket az élet gördít Ön elé. Számíthat rá, hogy nem alakul egyszerűen a napja, ha valami elromolhat, az biztosan el is fog. Mégsem keseredik el, a kétségbeesés helyett a megoldásokat keresi sikerrel. Szerencsésnek tarthatja magát, hogy éppen akkor kerül ilyen nehéz helyzetbe, amikor képes kilábalni belőle.

Bika

04.21 – 05.21

Számíthat mások megértésére, ezért ne fojtsa el magában a problémáit. Ha nem úgy sikerülnek a dolgok, ahogyan azt elképzelte, még nincs oka arra, hogy feladja, forduljon bátran segítségért a környezetében élőkhöz. Még onnan is számíthat támogatásra, ahol eddig csak akadályokat gördítettek Ön elé. Ne keresse az okokat, csak fogadja el, ha mégis valamilyen hátsó szándék vezérli az illetőt, tiszta elméjének köszönhetően idejében észre fogja venni.

Ikrek

05.22 – 06.21

Nem kell keresnie a megfelelő alkalmat, az egyszerűen szembe fog jönni Önnel. Remek lehetősége nyílik belekezdeni, nagy lépést megtenni egy olyan célja felé, amellyel eddig nem is foglalkozott igazán, hisz úgy érezte, messze nem adottak még a körülmények ahhoz, hogy komolyan elgondolkodjon azon. A mai napon azonban mindez teljesen új megvilágításba kerül, hiszen most elérhető közelségbe került.

Rák

06.22 - 07.22

Kiváló hangulata ragadós, ennek köszönheti, hogy mindenhol szívesen látják. Ha problémát kell megoldania, akkor sem veszíti el a türelmét és olyan ötletekkel áll elő, amellyel meglepi a környezetében élőket is. Képes tettekkel is bizonyítani, hogy mindaz, ami a fejében megfogalmazódott, végre is hajtható, nem hagy kétséget afelől, hogy a mai nap igazán az Öné, bármit elérhet, amit szeretne.

[poll id="4"]

Oroszlán

07.23 - 08.23

Használja ki, hogy Ön került a középpontba. Most érdemes előállni a terveivel, hiszen képtelenség Önnek nemet mondani, és a lendület is megvan ahhoz, hogy valóban a tettek mezejére lépjen. Nincs az az akadály, amely megállásra kényszeríthetné és olyan ember, akit ne ragadna magával a kisugárzása. Így olyanok segítségére is számíthat, akik tudása, tapasztalata nélkülözhetetlen céljai eléréséhez.

Szűz

08.24 - 09.23

Érdemes a mai napon olyan feladatokkal foglalkoznia, melyek megoldása segítséget igényel. Remekül találja meg a közös hangot azokkal, akikre számít és képes adni, miközben a saját érdekei sem szorulnak háttérbe. Ha döntéseket kell hoznia, hallgasson az ösztöneire, amelyek megmutatják Önnek a helyes utat. Ha csak az eszére hallgatna, másképpen gondolná, de ezekben a kérdésekben helye van a megérzéseinek is.

Mérleg

09.24 - 10.23

Elég egy apróság és máris ingerültté válik, képtelen nyugodtan átgondolni az eseményeket. Éppen ezért ne tervezzen, így egy okkal kevesebb, hogy mérgelődjön. Így ugyan nem az Ön kezében van az irányítás, de nem fordulhat elő az sem, hogy nem az elképzelései szerint alakul a napja. Márpedig most a legfontosabb, hogy elkerülje a veszekedéseket és minden energiáját arra fordítsa, hogy az Önre váró feladatokat megoldja.

Skorpió

10.24 - 11.22

Ne engedje, hogy az érzelmei átvegyék az uralmat a napja fölött. Mivel nincs tisztában mindazzal, ami jelenleg zajlik Önben, így zavart, türelmetlen. Ha képes kizárni ezt és az Önre váró feladatokra összpontosítani, a környezetében élők sem hagyják magára. Ha azonban szabad utat enged annak a zűrzavarnak, ami foglalkoztatja, hamar azt kell tapasztalnia, hogy egyedül kell megküzdenie a problémáival.

Nyilas

11.25 - 12.21

Ha engedi, hogy a hangulatváltozásait a környezetében élők is észrevegyék, komoly nehézségekre kell számítania. Képtelenség ugyanis ilyenkor megtalálni azt a hangot, amelyre hallgatna, elfogadna. Az egyik percben még nem tűr ellentmondást, a következőben kétségbeesetten keresi a segítséget. Mivel azonban egyedül nem boldogulna az Önre váró feladatokkal, hatalmas önfegyelemre lesz szüksége.

Bak

12.22 – 01.20

Érdemes a mai napon olyan feladatokat kézbe venni, amelyek kihívást jelentenek és a megoldásukhoz logikus gondolkodásra, hideg fejre van szüksége. Kipihent és kiegyensúlyozott, ilyenkor képes döntéseket hozni, melyek valóban közelebb is viszik a céljaihoz. Nem szorítja háttérbe a megérzéseit, de csak akkor engedi, hogy azok is hatással legyenek az ítélőképességére, ha azoknak akkor és ott helye van.

Vízöntő

01.20 – 02.19

A mai napon helyezze a hangsúlyt arra, hogy rendezi azokat a kapcsolatait, ahol az elmúlt időszakban viharfelhők gyülekeztek. Számos esetben zárták le úgy a szócsatát, hogy nem jutottak közös megegyezésre, vannak elhallgatott vágyai és bizony voltak emberek, akiket egy-egy vita hevében megbántott. Ragadjon telefont és hívja fel az érintetteket, mivel képes befogadni mások véleményét és s sajátját úgy megfogalmazni, hogy az érthető, elfogadható legyen.

Halak

02.20 - 03.20

Érdemes a mai napra időzíteni a fontos tárgyalásait, megbeszéléseit, hiszen kiváló formában van. Ha nem is volt ideje felkészülni, úgy tud rögtönözni, hogy közben a másik fél észre sem veszi a bizonytalanságát. Magánéleti problémákat is kézbe vehet, ha egy adott kérdésben eddig menekült a döntőbíró szerepe elől, most felvállalhatja bátran a véleményét. Lehet, hogy még Ön sem tudja a jó megoldást, de mégis határozott és elszánt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!