Asztrológia

2014.08.06. 08:07

Napi horoszkóp - 2014. augusztus 6.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Ha vitákba keveredik, ne az érzéseire hallgasson, maradjon meg a tárgyilagosság talaján. Ha ugyanis szabadjára engedi az Önben lapuló feszültséget, hajlamos lehet olyat is kimondani, amelyet ugyan megbán, de már nem teheti semmissé. Az indulatok elszabadulása azonban nem hoz megoldást a problémákra, ellenségeket azonban szerezhet általa. Ha pedig úgy érzi, valahol le kell vezetnie az energiákat, arra válassza inkább a testmozgást.

Bika

04.21 – 05.21

Amennyire teheti, kerülje a társaságokat, képtelen ugyanis megtalálni a közös hangot a környezetében élőkkel. Ha éppen nem Ön túl érzékeny, akkor a szavait magyarázzák félre és emiatt heves szócsaták alakulnak ki. Legyen türelmes és visszahúzódó, olyan feladatokkal kösse le az energiáit, amelyek nagy összpontosítást igényelnek, de egyedül is képes a végükre járni. A sikerek feledtetik Önnel a rossz hangulatát és oldja az Önben tomboló feszültséget.

Ikrek

05.22 – 06.21

Ne kövesse a megérzéseit, mert azok most tévútra terelhetik. Úgy érzi, valamit elhallgatnak Ön elől, ami hátrányosan érintheti és ez feszültté teszi. Pedig nincs a háttérben semmilyen titok, egyszerűen túl sok energia gyűlt fel Önben, amelyet nem tud hol levezetni. Keressen inkább kihívást jelentő feladatokat vagy egyszerűen csak mozduljon ki a négy fal közül és csodálkozzon rá az Önt körülvevő szépségekre.

Rák

06.22 - 07.22

Túl feszült ahhoz, hogy a lényegre tudjon összpontosítani. Hiába próbálná az energiáit feladatokkal lekötni, a gondolatai folyamatosan elkalandoznak. Addig képtelen lesz a lényeges dolgokkal foglalkozni, amíg nem fejti meg az Önben lejátszódó folyamatok okát. Ehhez azonban arra lesz szükség, hogy félrevonuljon és nyugalomban átértékelni az elmúlt napok eseményeit. Hiába érzi úgy, hogy ez felesleges, hosszú távon csak ez jelenthet megoldást.

[poll id="4"]

Oroszlán

07.23 - 08.23

Nem várhat el többet a környezetében élőktől, mint amennyit Ön nyújt nekik. Így ha túl feszült és ingerült, ilyen emberek fogják körbevenni. Ha azonban képes úrrá lenni az elégedetlenségén és türelemmel fordul feléjük, megértésre találhat. Ehhez hatalmas önfegyelemre lesz szüksége, de amikor tapasztalja az eredményeket, megkönnyebbül és sokkal kisebb fáradtság árán is képes lesz mosolyogni.

Szűz

08.24 - 09.23

Ne tervezzen a mai napra fontos tárgyalásokat, ha pedig megbeszélések várnak Önre, mindenképpen szakítson időt a felkészülésre. Feszült hangulatban kell helyt állnia és ezen a személyeskedés sem segíthet. Fontos, hogy megőrizze a türelmét és szigorúan szakmai szemmel tekintsen az adott problémára, zárjon ki minden érzelmet. Mielőtt hazatér, szellőztesse ki a fejét, ne mérgezze meg az otthoni légkört is a problémáival.

Mérleg

09.24 - 10.23

Feszült Ön körül a légkör, de kivételesen nem Ön okozza ezt. Ha nem találja meg a forrását, inkább meneküljön el, ne engedje, hogy Önt is lehúzza a hangulat. Remek teljesítményekre lehet képes, ha sikerül kizárnia a zavaró tényezőket és csak az adott problémára összpontosítani. Azt azonban nem várhatja el a környezetében élőktől, hogy egy emberként felsorakozzanak Ön mögé felejtve a gondjaikat.

Skorpió

10.24 - 11.22

A mai vitáknak komoly előzményei vannak, ezt azonban csak akkor ismerheti fel, ha képes felülemelkedni a sérelmeken. Ne menjen bele a felesleges szócsatákba addig, amíg meg nem fejti a feszültség valódi okait. Ideig-óráig ugyan megnyugvást jelenthet, ha most enged, de hosszú távon ismét felüti majd a fejét a probléma, ami ezt az egészet kiváltotta. Legyen türelmes és ne engedje, hogy az indulatai magával ragadják.

Nyilas

11.25 - 12.21

Mintha nem lenne jó helyen, képtelen beilleszkedni, elfogadni mindazt, ami körülveszi. Lépni azonban nincs hova, ezért kénytelen beletörődni a helyzetébe, de ehhez nagyfokú önfegyelemre és türelemre lesz szüksége. Az indulatait inkább testmozgással vezesse le, kerülje a felesleges vitákat, parttalan szócsatákat. Már akkor sikeresnek tekintheti ezt a napot, ha nem szerez új ellenségeket.

Bak

12.22 – 01.20

Úgy érzi, összeesküdött Ön ellen a világ. Nem találja a helyét, mindenhol falakba ütközik. Egyedül kell megküzdenie az akadályokkal, de érzi, hogy azok meghaladják az erejét. Ha másképp nem megy, tegye félre azokat a feladatokat, amelyekkel nem boldogul és inkább keressen egyszerűbbeket, könnyebben megoldhatókat. Amint újra helyére kerülnek a dolgok, módjában lesz segítséget kérni és végül megoldani a nehezebbeket is.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Lehetőleg olyan emberek körében mozogjon, akikben maradéktalanul megbízhat, de legalábbis nem kell attól tartania, hogy kihasználják a gyengeségét. Nincs ugyanis csúcsformában és ilyenkor nehezen tud nemet mondani. Hajlamos lehet túlvállalni magát és ennek következtében számíthat arra, hogy elmaradnak a sikerek, viszont egyre feszültebb, idegesebb. Az esti órákra ne szervezzen programot, igyekezzen mielőbb ágyba kerülni inkább.

Halak

02.20 - 03.20

Elég a legkisebb nézeteltérés ahhoz, hogy Ön elveszítse a fejét és minden indulatát a másik félen vezesse le. Éppen ezért inkább kerülje a társaságot és olyan célokat tűzzön ki maga elé, amelyeket egyedül is képes lehet elérni. Udvariasan utasítson el minden olyan felkérést, ahol idegenek között kell helyt állnia, az ismeretlen környezet ugyanis csak tovább növeli Önben a feszültséget és a hangulatán sem javíthat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!