Asztrológia

2013.05.29. 13:35

Napi horoszkóp – szerda 2013.05.29.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Legyen kicsit visszafogottabb, ha nagyobb társaságban kell tevékenykednie. A cél a minőség, nem a mennyiség a mai napon. A heves természetének köszönhetően hajlamos lehet ugyanis megbántani az embereket azáltal, hogy ok nélkül fogalmaz meg kritikát. Ha valakivel vitába keveredik, ne engedje, hogy az indulatok vezéreljék, beszéljék meg a problémát nyugodtan, csak így érheti el, hogy megértsék az álláspontját.

Bika

04.21-05.21

A hangulata ingadozó, ennek köszönhetően indulatosnak tűnhet a környezetében élők szemében. Ne vegyen minden apróságot személyes sértésnek, ha valaki Önnel szemben kritikát fogalmaz meg, az jelentheti azt is, hogy segíteni szeretné Önt az előrelépésben. Gondoljon az élet valóban fontos kérdéseire ahelyett, hogy hagyja magát apróságokkal felbosszantani. Szakítson időt mindenképpen a partnerére, aki elhanyagoltnak érzi magát.

Ikrek

05.22-06.21

Törekedjen arra, hogy megtalálja a közös hangot mindazokkal, akik segítségére szüksége van. Hajlamos ugyanis elüldözni maga mellől a támogató kezeket csak azért, mert a hangulata nem éppen a legjobb. Mindezt köszönheti a rossz közérzetének. Keresse meg az okát, ha kell, forduljon a háziorvosához, mert egy lappangó betegség is okozhatja a belső feszültséget. Ha feltárja az okokat, könnyebb dolga lesz meg is szüntetni.

Rák

06.22-07.22

Nehezen kezdődik a nap és ez rányomja a bélyegét a hangulatára. Bár úgy tesz, mintha dolgozna, de ténylegesen nem halad előre, mivel képtelen összpontosítani. Álmok cikáznak a fejében, melyek elterelik a figyelmét. Derítse ki az okát annak, hogy új vágyak fogalmazódtak meg Önben, mert ennek hiányában képtelen lesz hosszabb távon megfelelni az elvárásoknak. A mai napon pedig törekedjék arra, hogy ne kövessen el helyrehozhatatlan hibát.


[poll id="4"]


Oroszlán

07.23-08.23

Nehezen tud ellenállni a csábításoknak, melyeknek a mai napon találkozik. Oly nagynak érzi a kísértést, mely lépten-nyomon felbukkan, hogy igazán nagy önfegyelemre van szüksége ahhoz, hogy ne döntsön felelőtlenül. Apró, felesleges dolgok vásárlása még ugyan belefér, és enyhíti a nyomást, de ennél komolyabb kérdésekben már nem engedheti meg magának, hogy meggondolatlan döntést hozzon.

Szűz

08.24-09.23

A mai napon képtelen mások igényeit is figyelembe venni, csak arra törekszik, hogy a sajátjait megvalósítsa. Ez nem teszi túlzottan népszerűvé, hisz így nem is veszi észre, ha mások az Ön segítségére vannak utalva. Addig nem okoz ez problémát, amíg rá nem ébred arra, hogy bizony egyedül Önnek sem fog sikerülni. Számoljon el tízig, mielőtt bármit is mondana, csak így van esélye arra, hogy ne maradjon magára.

Mérleg

09.24-10.23

Olyan viták közepén találhatja magát, melyeket értelmetlennek tart, mégis a megoldást Öntől várják. Indokolatlanul vádolják meg azzal, hogy magának köszönheti a kialakult helyzetet, így nagy önfegyelemre és főleg türelemre lesz szüksége ahhoz, hogy kibogozza a szálakat és végül olyan döntést tudjon hozni, amely minden fél számára elfogadható. Ez alaposan lemeríti mind szellemileg, mind fizikailag, így nem csoda, ha a közérzete estére elromlik. Ne a családján vezesse le a feszültséget.

Skorpió

10.24-11.22

Minden szót patikamérlegre helyez, és szokatlanul ingerülten reagál, ha a legkisebb kritika éri. Ha teheti, a mai napon csak azokkal keresse a kapcsolatot, akik igazán jól ismerik ezt az oldalát és elfogadják, hogy ilyenkor nem kell Önt komolyan venni. Ha mégis idegenek között kell helytállnia, már csak az önfegyelmében bízhat, ha az is cserbenhagyja, komoly nehézségeket okozhat saját magának.

Nyilas

11.23-12.21

Ne hagyja, hogy provokálják. Gondolja át, kivel miről beszélhet anélkül, hogy attól kellene félnie, visszaél az információkkal. Ha egy beszélgetésbe belemerül, hajlamos olyan adatokat is elmondani, melyek „rossz fülekre” találva még komoly nehézségeket okozhat Önnek. A megfontoltság már fél siker, de az igazi megnyugvást az jelentheti Önnek, ha egyedül teszi a dolgát, így kerülve el minden esélyét annak, hogy bajba sodorja magát.

Bak

12.22-01.20

A mai napon hajlamos lehet önmagát előtérbe állítva elnyomni a környezetében élők igényeit. Ez hosszú távon nem vezethet eredményre, így jól gondolja meg, valóban most van itt az ideje annak, hogy a saját vágyait megvalósítsa. Ha nem áll még készen, húzódjon vissza a háttérbe inkább és akkor álljon elő az elképzeléseivel, ha arra is vannak tervei, hogyan kell azokat megvalósítani. Úgy segítőkre is könnyebben találhat majd.

Vízöntő

01.21-02.19

Bizonytalan és feszült, mely természetesen nem maradhat észrevétlen a környezetében. Ha nem képes uralkodni az érzésein, könnyen megbánthat olyan embereket, akik eddig a támaszai voltak. Úgy veszíti el sorra a segítőit, hogy észre sem veszi, csak akkor ébred rá a szavai és tettei súlyára, amikor magára marad. De akkor már késő lesz, ezért is lenne fontos, ha már a délelőtti órákban megkeresné a belső bizonytalanság okát.

Halak

02.20-03.20

Vágyik a sikerre, és ha nem figyel, hosszú évek alatt felépített kapcsolatokat tehet tönkre azzal, hogy önmagát előtérbe állítva hajszolja azt. Ne kockáztasson, engedje, hogy mások is sütkérezzenek a dicsfényben. Azon vágya, hogy ünnepeljék, ugyanis gyorsan elszáll, de a hétköznapok megmaradnak és sokkal nehezebb lesz úgy eredményeket elérni, hogy elhagyják mindazok, akikre eddig számíthatott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!