Asztrológia

2013.01.19. 11:17

Napi horoszkóp - Szombat 2013. 01. 19.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Ma nagy dolgokat vihet véghez, és nem csak azért, mert tervei jól kigondoltak, és minden lépését alaposan átgondolta, de segítséget is kap családtagjaitól. Ebben támaszkodhat szervezőképességére. Használja ki kommunikációs tehetségét is ahhoz, hogy ezt az összefogást megerősítse és hosszabb távon is kamatoztathassa. A most felépülő biztos családi bázis egyúttal a családtagok személyes előmenetelében is jó szolgálatot tehet.

Bika

04.21-05.21

Szokatlan nehézségekbe ütközik, és ez igencsak megviseli, elsősorban fizikailag érzi úgy, képtelen leküzdeni azokat. Ha tiszta fejjel képes felmérni az erejét és a probléma mibenlétét, sokkal hamarabb akadna a megoldásra, mintha máris a kibúvókat keresné. Amennyiben rangsorolja az Ön előtt álló feladatokat azok fontossága szerint, rádöbben, hogy felesleges energiát ölt volna olyan gondok leküzdésébe, melyek megoldása nem is Önre hárul.

Ikrek

05.22-06.21

Úgy érzi, ma mindent világosan lát. A gond csak az, hogy családja is úgy gondolja, az ő véleményük a helyes és megkérdőjelezhetetlen. Ne felejtse el vitáik során, hogy nincs csak egyetlen, helyes válasz, megoldás. Hagyja, hogy mindenki szabadon elmondhassa a nézőpontját, és tegye mindezt úgy, hogy nem erőlteti a sajátját rájuk. Így nem kell őket megbántania és a beszélgetések nem fajulnak veszekedéssé.

Rák

06.22-07.22

Telve energiával ébred, arra készül, rendbe szedi a háztartást és a délutáni szieszta helyett nagy kirándulásra megy az egész család. Az ellenállás, ami az ötletét követi, még Önt is meglepi. Mindenki a maga dolgával szeretne foglalatoskodni, ráadásul az Ön lendületét nem is képesek felvenni. Próbálja meg elkerülni a parázs vitákat, ne erőltesse az elképzeléseit a családtagjaira. Attól, hogy nekik nincs kedvük kimozdulni, még nem jelenti azt, hogy Önnek is otthon kell maradnia.

Oroszlán

07.23-08.23

A mai nap tökéletes arra, hogy figyelmét egy olyan új hobbi felé fordítsa, mely régóta foglalkoztatja. Ugyanis most telve motivációval valami új befogadása könnyedén megy. Használja ki az alkalmat és szakítson időt arra, hogy elmélyüljön az új tevékenységben. Sok kapcsolódási pontot fog találni a már ismert tényezőkkel és így nem kizárt, hogy a korábban megoldatlannak tűnő gondjaira is megoldást talál.

Szűz

08.24-09.23

A tetében apró vibrálásokat érez, melyek nem hagynak nyugtot Önnek. Amennyiben Ön igazából egy nyugodt és kiegyensúlyozott ember, akkor pont ez az az érzés, ami arra kell, hogy ösztönözze, hogy egy régóta dédelgetett tervét útnak indítson. De ha Ön egyébként is hajlamos a dolgokat elkapkodni, akkor ez az érzés még inkább arra fogja ösztönözni, hogy kapkodjon és a tetteit átgondolatlanul hajtsa végre.


[poll id="4"]


Mérleg

09.24-10.23

Álmodozik. El van foglalva a saját gondolataival, mindez környezetében azt az érzetet kelti, hogy nem ezen a világon van. Talán igazuk is lehetne, ha Ön nem lenne tisztában a képességeivel. Ön tudja a legjobban, hogy az ilyen napok alapozzák meg a jövőjét. Az ekkor szőtt tervek megvalósításába sokkal nagyobb lendülettel veti bele magát, mint a hideg fejjel, átgondoltan meghozott elképzelései valóra váltásába.

Skorpió

10.24-11.22

Ma mindent mondhatnak Önről, de azt nem, hogy nagy ívben kerüli a konfliktusokat. Mintha csak az a cél vezérelné minden mozdulatát, hogy belekössön az éppen Önnel szemben állóba. Ha valaki korábban ébredt fel, mint Ön, akkor megzavarta az álmát, ha azonban nem volt talpon, mire Ön, akkor már lusta. És ez így megy egész nap, nem csoda, ha családtagjai elmenekülnek otthonról, így ma nem Ön választotta, mégis ismét egyedül maradt.

Nyilas

11.23-12.21

A mai napon lehetősége nyílik esztétikai érzéke kinyilatkoztatására. Lehet, hogy semmi új nem kerül a lakásba, mégis sikerül úgy átrendeznie meglévő bútorait, hogy még a gyermekei sem ismernek a lakásra. A ténykedésébe vonja be partnerét is, ne hagyja, hogy csak külső szemlélőként élje át a mai napot. A közös munka új színt visz a kapcsolatukba, vállalkozó kedve őt is megfertőzi, és így immáron már együtt munkálkodhatnak az új otthonuk kialakításában.

Bak

12.22-01.20

A mai napja eseménydúsan telik és sok elintéznivalót tartogat. Már reggel érzi, sosem fog a nap végére jutni, ezért kapkodni kezd. Egyszerre több dologba is belefog, és persze hogy így nem is halad. Az ebéd ugyan nagy nehezen elkészül, de még mindig szalad a háztartás. Használja ki ezt a rövid pihenőt arra, hogy délutánra haditervet állít össze. A fennálló feladatokat fontosságuk szerint rangsorolja és egyesével, egymás után lát neki az elvégzésüknek. Így, bár nem végez, mégis a legfontosabbnak a végére jár.

Vízöntő

01.21-02.19

A belső bizonytalansága továbbra is gyötri. Eddig jól tudta ezt álcázni, hisz nem kellett a napjait megtervezni, de a hétvége mindig más. Ilyenkor elvárnák Öntől, hogy vegye kézbe a család életét, de egyszerűen most képtelen határozott irányvonalak mentén megszervezni a napját, mely aztán vezérfonala lehet a családtagoknak. Próbálja meg, hogy az Ön előtt álló nehézségeket új szemszögből közelíti meg, a rutinnak tűnő feladatokat is kihívásnak tekinti.

Halak

02.20-03.20

Olyannyira összezavarodott, hogy megbántja a környezetében élőket. Ugyan nem ez a célja, és tisztában van azzal, hogy ezzel a taktikával nem jut előre, de képtelen uralkodni magán. Pedig ez az egyetlen lehetősége, hogy az elkövetkező napokat átvészelje. Fékezze az indulatait és ne ijessze el azokat az embereket, akik mindig kitartottak Ön mellett. A fontosabb beszélgetéseket halassza inkább egy későbbi időpontra, mert most egyszerűen képtelen a higgadtságra és lelke is zárva mások problémája előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!