Asztrológia

2012.11.28. 10:31

Napi horoszkóp – szerda 2012.11.28.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

A munkahelyén és az anyagiak terén nem minden alakul úgy, ahogyan azt Ön szeretné, de a változások mindezek ellenére nem feltétlenül teremtenek előnytelen helyzetet, még akkor sem, ha az új szituáció miatt a korábbi tervei módosítására kényszerül. A cukrászdák, az éttermek eszményi helyek az ismerkedésre. Ne utasítsa hát vissza barátnője meghívását. Hisz nemcsak egy jóízű beszélgetést, de akár egy lehetőséget is elszalaszt.

Bika

04.21-05.21

Ingerülten ne üljön be a volán mögé. A múltkor is abból származott a baj, hogy felindultan, vörös fejjel, a padlóig nyomta a gázt a városban. Ha balesetet nem is okoz, egy bírság sem jönne most jókor, ha pedig még a jogosítványát is bevonják, komoly nehézségekkel kellene megküzdenie. A száguldás nem megoldás a feszültség levezetésére, keressen már megoldást rá. Például egy kis testmozgást.

Ikrek

05.22-06.21

A biztonságra való törekvés legyen a vezérelve az elkövetkező napokban. Körültekintően készüljön tehát a téli kirándulásra, mert még a korábban kapott ígéretekre sem lehet száz százalékban számítani. Ha pedig tovább kénytelen vacogni a munkahelyén, akkor kerüljön minden anyagi kockázatot, valamint jogi bonyodalommal fenyegető megoldást. Ezek a problémák később ugyanis tengerikígyóvá duzzadhatnak, és az eredmény rendkívül költséges lehet.

Rák

06.22-07.22

Csak az Ön kedve felhőtlen, az égen hófelhők gyülekeznek. Máskor ettől az időtől elmegy az életkedve, de a mai napon még ez sem rontja el a hangulatát. Az elmúlt napok sikereinek köszönhetően ma megengedett egy kis lógás, így éppen csak benéz a munkahelyére. Mára mást tervezett és szerencséjére a főnöke is elengedi. Kedvese már epedve várja a percet, amikor kettesben maradnak végre. Ne várakoztassa sokáig.


[poll id="4"]


Oroszlán

07.23-08.23

Már most nyomasztja, hogy miből fog ajándékokat venni a szeretteinek. Minden olyan drága – legalábbis az, amivel szeretné meglepni őket -, hogy már most fejfájást kap a várható költségektől. Vegyen elő egy naptárt, és nézze meg, milyen hónap melyik napján születtek. Játssza meg ezeket a számokat a lottón. Ha nyer, Karácsony után nyugodtan elárulhatja nekik a bőkezű ajándékozás eredetét. Ha nem, marad a kreativitása.

Szűz

08.24-09.23

Jó és rossz híreket egyaránt kaphat, ettől a hangulata is hullámzó. Családjában egyre több szó esik a megélhetési gondokról, ez mindig kikészíti az idegeit. A munkakedve is változó, többnyire csak erőlteti a halaszthatatlan teendők elvégzését. Estére csináljon olyan programot, ami jobb kedvre hangolja, felfrissíti. Legyen az egy színház, mozi, baráti találkozó, vagy akár egy forró fürdő egy pohár bor társaságában.

Mérleg

09.24-10.23

A gyönyörű éjszaka után meglehetősen fáradt és álmos, de azért napközben nem alszik, csak álmodozik. Alaposan elmarad a munkájával, mert ma képtelen az összpontosításra. Szárnyalnak a gondolatai, tervezgeti a közeli és a távoli jövőt. Az esti randevúra úgy készül, mint az első bálozó kislány. Elegánsan és izgatottan, apró ajándékkal a kezében jelenik meg a találkozón, ahol ismét és újra elcsábítja kedvesét.

Skorpió

10.24-11.22

A vágyai nem csillapulnak: ma ismét kirobbanó formában van, és örömmel hódol a szerelemnek. Alkotómunkájában is jelentős lépéseket tehet előre. A szenvedély nem fosztja meg az energiáitól. Éppen ellenkezőleg: megsokszorozza az alkotóerejét, fantáziáját és a kreativitását. Olyan képességeket fedezhet fel magában, amelyekről fel sem tételezte volna, hogy léteznek Önben. Ne szalassza el az alkalmat, használja ki ezt a lendületet.

Nyilas

11.23-12.21

Tartson ki, megéri! Legyen szilárd anyagi kérdésekben. Ha együttműködik valakivel, még több támogatót találhatnak az ügyüknek. De akkor se essen kétségbe, ha egyedül kell az elképzeléseit megvalósítani. Képes lesz a problémák megoldására, csak kicsit lassabban, mint csapatmunkával. De Ön készen áll arra, hogy megvívja a csatát. Este váratlan és igen kellemes meglepetés várja a szerelemben.

Bak

12.22-01.20

Elbizonytalanodik. Mégpedig a szerelmét illetően. Ne higgye, hogy nem tud kellő magyarázatot kitalálni viselt dolgaira, éppen ezért nem is kellene erőltetnie a számonkérést, amely egész nap foglalkoztatja. Csak még jobban feldühíti saját magát. Szorult helyzetben a természet teremtményei nagyon találékonyak, és ezt még Ön sem képes meggátolni. Ne menjen hát bele felesleges vitába, mert mire összevesznek, még több kételye keletkezik.

Vízöntő

01.21-02.19

A csillagok sugallata ma gondolkodásra ösztönzi. Felhívja a figyelmét a barátságra, a kapcsolatokra, a hosszú távú célokra. Az elkövetkezendő hetekben módja lesz új ismereteket szerezni, mivel hogy élénk kapcsolatot tart fenn a barátokkal és különböző csoportokkal. De nem lenne szerencsés, ha most akarna kilépni valamilyen baráti körből, szervezetből, amelyhez eddig tartozott, és átpártolni egy újabbhoz.

Halak

02.20-03.20

Ma ellentétbe kerül azokkal az emberekkel, akiktől függ. Azonnal észre fogja venni ezt, mihelyst megkísérli, hogy valamilyen előnyre tegyen szert. Éber érzékei minden zugból nehézségeket és váratlan csapásokat jeleznek. A szerelemben is számítania kell arra, hogy a dolgok nemigen alakulnak úgy, ahogyan szeretné. Még a szakítás sem lehetetlen. A végső lépést azonban alaposan fontolja meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!