Asztrológia

2012.11.27. 10:36

Napi horoszkóp – kedd 2012.11.27.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Régen mentek ennyire jól a pénzügyei. A múlt havi különmunka bevételéből most kedvére költhet szeretteire és magára is. Készüljön a Karácsonyra, ne adjon át minden ajándékot a mai napon, rejtse el a megszokott helyeire egy részüket. A csillagok állása kedvez a baráti harmóniának és a munkahelyi sikereknek. Ma különösen kreatív lesz, fordítsa ezt előnyére és használja fel ezt gyakorlatiasan. A szerelmi élete is simábban alakul, és színt, élményt visz az életébe.

Bika

04.21-05.21

Olyan nagy várakozással tekint „a találkozás” elé, hogy mindent összezavar, minden kicsúszik a kezei közül. A randevú előtti izgalom azonban nem folytatódik. Szellemi teljesítményei már eddig is kedvező benyomást tettek rá, és most – hogy megbizonyosodott a mély érzelmi kötődéseiről -, növekedtek az esélyei. Végre ellazul és átadja magát az érzelmeinek, leveti a görcsöket és felszabadultan élvezi az életet.

Ikrek

05.22-06.21

Amilyen lendülettel kezdi ezt a napot, olyan váratlanul ütközik szinte legyőzhetetlen akadályokba és idegőrlő várakozással tölti az idejét a különböző hivatalokban. Bármennyire szeretné gyorsítani az eseményeket, ne keresse az egyszerűbb megoldásokat, ne vágja le a kanyarokat, mert zsákutcába tévedhet. Túl erős lehet az ösztönzés, hogy rendkívüli teljesítményt hozzon ki magából, de éppen ezekben az időszakokban nem tanácsos kockáztatnia vagy a szerencsében bíznia önmaga helyett.

Rák

06.22-07.22

Ezen a napon Ön minden lehet, csak vesztes nem. Fortuna Önt szemelte ki a következő „áldozatának” - de az sem mellékes ebben a sikertörténetben, hogy eltökélte, bármi áron, de győzni fog, nem hátrál meg. Nem lehet tudni, melyik nyom többet a latban, de egy biztos: szerencsés párosítás. Ma a leghajmeresztőbb ötletét is képes megvalósítani, nyerő lehet a hivatásában, a pénzügyekben és a szerelemben is.

Oroszlán

07.23-08.23

Lendülete még akkor is továbbviszi, ha egyébként már nem lenne energiája a folytatáshoz. Szerencse, hogy ilyen nagyszerű tulajdonsággal áldotta meg az ég, és jól tette, hogy annyi mindent fektetett bele az előkészületekbe. Most még egy darabig kitart ez a lendület, de lelkiekben már most kezdjen felkészülni egy hosszabban tartó visszaesésre. Ha nem éri meglepetésként, könnyebben fogja elfogadni.

Szűz

08.24-09.23

Mindent úgy kell elfogadni, ahogy van, de törekedni kell arra, hogy jobb legyen. Ebben a szerencse is segíteni fogja. Váratlanul nagyobb összeghez jut, előnyös megállapodásokat köthet üzleti partnereivel és végre pontot tehet egy régebb óta húzódó lakáscserére is. Minden úgy alakul a mai napon, ahogyan azt elképzelte és Önt lepi meg mindez legjobban. De épp ez is ad erőt ahhoz, hogy további terveket kezdjen szövögetni.


[poll id="4"]


Mérleg

09.24-10.23

Meglehetősen elkeserítették az utolsó hírek, amelyeket róla hallott. Egyesek szerint csak flörtöl Önnel, mások azt állítják, hogy még csak észre sem vette az Ön közeledését. A mai nap ezt megcáfolja. Nem csak, hogy felfigyel ostromló hadműveletére, de elfogadja és viszonozza is azt, ennek egy vacsorameghívással adja jelét. Így kiöntheti neki a szívét, felfedheti az érzelmeit. Nagy valószínűséggel kölcsönös rokonszenvről van szó.

Skorpió

10.24-11.22

Munkahelyén, hivatásában ma nem sok hasznát veszik. Alig várja, hogy lerázza magáról a szakmai, hivatali teendőit, eldobhasson csapot-papot, és repüljön a kedveséhez. Kivételesen még a kalandok sem izgatják. A szívét most teljes egészében betölti a szerelem. Boldog, hogy olyan társra talált, aki nemcsak kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, de megértő lelki kérdésekben és az ágyban is eszményi.

Nyilas

11.23-12.21

Vidám, boldog napra ébredt. Mit gondol, mi ennek az oka? A megfelelő munkahely és a munkahelyi légkör, a biztos családi háttér, a kiegyensúlyozott, meghitt magánélet. Igen, ez ilyen egyszerű. Nyílt természete, közvetlensége miatt sokan kedvelik Önt. Nem marad más hátra, minthogy arassa le ennek édes gyümölcsét. Most az ujjai köré csavarhat mindenkit, hisz Önből árad a kedvesség, nyugalom, önbizalom és a kiegyensúlyozottság.

Bak

12.22-01.20

Úgy érzi, hogy nem bírja tovább, de aztán mégis este lesz. Egész nap nem állt meg egy percre sem, nem csoda, hogy észre sem vette. El sem tudja képzelni, hogy holnap hogyan fog tudni talpra állni a mai lótás-futás után. Azért van az éjszaka, hogy kialudja ezeket a lehetetlen gondolatokat. Szerezzen be néhány sajtóterméket, a híreken úgy felhúzza magát, hogy rögtön felugrik a vércukorszintje.

Vízöntő

01.21-02.19

Remélhetőleg előrelátó volt és már megvásárolta a karácsonyi ajándékok nagy részét. Ha nem, ne a mai napon induljon útnak, ezen a napon nem csinálhat igazán jó üzleteket. Nem kell az egész családnak szenvednie attól, hogy mert Önnek gondjai vannak. Próbálja eltitkolni, rosszkedvét, amikor együtt van szeretteivel. A problémákat pedig most a barátnőjével beszélje meg, okos tanácsot adhat.

Halak

02.20-03.20

Ezen a napon nézeteltérések támadnak a baráti körében. Önt kérik fel döntőbírónak, de igyekezzen kitérni a megbízás elől, mert csak belebonyolódna a vitába, melyből most még diplomáciai érzéke sem tudná kihúzni. Folyamatban lévő jogi ügyleteit kedvező eredménnyel zárhatja le. Függőben maradt levelezését haladéktalanul intézze el, amennyiben késedelembe esik, komoly anyagi következményekkel kell számolnia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!