Asztrológia

2012.08.30. 11:02

Napi horoszkóp - csütörtök 2012.08.30.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20.

A lemondott programot a mai napon pótolhatja. Még jól is jött az időpontváltozás, mert sokkal szebb napra ébredt. A találkozón ugyan némi félreértésbe keveredik, de nagyszerű napot tölthet el így a barátaival. Hazaérve rémülten fedezi fel, hogy az este még Ön előtt van a hazahozott munka oroszlánrésze is. Járjon gyorsan a végére, mert hamarosan nem tudja féken tartani a mehetnékjét és kalandozni indul a nagyvilágba.

Bika

04.21-05.21

Olyan kiszámíthatatlan ez a nap, mint amilyen kellemetlen. Nem tudja, mire számíthat, és azt sem tudja, hogy merről érheti a baj. Minél tovább telik-múlik az idő, annál jobban tart a bekövetkező ismeretlen „támadástól”, és már szinte megkönnyebbül, ha valóban megérkezik. És mikor „beüt a krach”, szembesül a ténnyel, nincs is akkora baj, mint amire számított, és a megoldás is a kisujjában van.

Ikrek

05.22-06.21

Nagy lelki megrázkódtatás éri a mai napon, a csillagok állása szakítást, haragot, veszekedést jeleznek. Bármilyen kritikus helyzetbe kerül is, mindenképpen igyekezzen megőrizni a hidegvérét. Ha engedi az indulatait elszabadulni, komoly sértődéseket okozhat néhány meggondolatlan, kiejtett szóval, melyeket akár már néhány perc múlva meg is bánna, de addigra már késő lehet, visszafordíthatatlanul megbántja a másik felet.

[poll id="4"]

Rák

06.22-07.22

Már napok óta érzi, hogy valami nincs rendben az egészségével. Nem halaszthatja tovább, amit már hetek óta tervez, okvetlenül menjen el a háziorvosához. Valószínűleg nem komoly a dolog, talán a túlfeszített munka feküdte meg a gyomrát, de ezt csak akkor tudhatja meg, ha az orvosa kivizsgálja. Pedig a munkahelyén szüksége lenne minden erejére. A főnöke újításokat vezet be, és ha nem tud beletanulni, mást keres az Ön helyére.

Oroszlán

07.23-08.23

Nem volt egészen hiábavaló az elmúlt néhány nap eseménysorozata. Bár akkor borúlátóan szemlélte az események kedvezőtlen alakulását, most már meg tudja látni a dolgok kedvező oldalát is. Ez ugyan nincs arányban a veszteséggel, de a létét kár volna tagadni. Végtére ebből még akár bátorítást is nyerhet, ha sikerül levonnia a tanulságot és kellő távolságtartással értékelni a következményeket.

Szűz

08.24-09.23

Amennyiben sikerül a szellemi erejét felélénkíteni, kreatív gondolkodását beindítani, felbuzog Önben a tenni akarás. Mivel Ön alapvetően hangulatember, főleg ott mutathat fel eredményeket, ahol igazán elemében érezheti magát, míg a rutinfeladatokat, a muszáj-munkát elhanyagolja, vagy csak ímmel-ámmal végzi el. Ma a munkahelyén ismét csak dolgozgat, de kiéli magát az alkotásaiban. Ez az igazi szenvedélye.

Mérleg

09.24-10.23

Nem fog unatkozni ezen a napon se, sőt, a bőség zavarával küszködik majd. Annyi változat, annyi esemény közül választhat, hogy szinte beleszédül. Ha van hozzá kedve, játsszék! Hagyja, hogy sodorja az élet, ne gondolkodjék, csak élvezze a szembe sodródó eseményeket! Ebben van némi kockázat, de – mint azt Ön is jól tudja – kockázat nélkül nincs győzelem. A szerelemben is számíthat új hatásokra, esetleg egy új partnerre.

Skorpió

10.24-11.22

Nehéz nap elé néz. Keressen elfoglaltságot magának. Próbálja meg kivédeni a csapásokat azzal, hogy elutazik, felkeresi a rokonait, barátait. Kivonja magát a forgalomból addig, amíg a vihar elvonul. Menedéknek ne a magányt válassza, hanem a társaságot. Ez eltereli a figyelmét, és talán olyan ismeretségeket is köthet, amelyeknek a hasznát is veheti a későbbiekben. Ha teheti, utazzon el egy olyan helyre, ahol még nem volt. Izgalmas lesz..

Nyilas

11.23-12.21

Újra összejön minden! Már azt hitte, szabadsága alatt kipihente magát annyira, hogy a kis dolgok nem tudják felingerelni. Sajnos tévedett! Nem is kicsit. Ez a körülmény felbosszantja, azt hiszi, mindenki csak ártani akar Önnek. Sértett hallgatásba burkolózik. Persze ez még mindig jobb, mint az értelmetlen, konok dac. A mai napon legyen sértett fél, de arra ügyeljen, hogy sértettségében ne okozzon mély sebeket másokban.

Bak

12.22-01.20

Azzal, hogy megvásárolta az iskolaszereket, sajnos még nem jutott túl a nehezén. Külön elfoglaltságok és kiadások várnak még Önre, ne dőljön hátra. Igyekezzen jó hangulatot teremteni, hogy legalább a gyermeke részére legyen könnyű az iskolakezdés. Persze ugyanezt gyakorolhatja is egyéb kezdeteknél is. Ha házasszony létére nehezen emészti a napot, fojtsa el bánatát például a takarításba, vasalásba.

Vízöntő

01.21-02.19

Tegye azt, amit az ösztönei, megérzései súgnak, de arra azért vigyázzon, hogy a kollégái érdekeit meg ne sértse. Okosan, diplomatikusan kellene a pénzügyeit intézni. Ha valakivel nem akar üzletet kötni vagy közös vállalkozásba kezdeni, azt úgy is meg lehet mondani, hogy közben nem szerez magának ellenséget. Nem biztos, hogy a szárnyaló fantáziáját a környezete követni tudja. Ne haragudjon tehát, ha a partnere másképp gondolkodik, vagy másképp érez.

Halak

02.20-03.20

Még mindig a tegnapi nap utóhatásait érzi. Lassacskán tér csak magához, de akkor azonnal képes a tegnap történteket bizonyos távolságtartással, reálisan megítélni. Bízzon azokban az emberekben, akik szeretik Önt. Lelki teherbíró képessége mostanában csekély. Ezen gyorsan változtatnia kell. Higgyen abban, hogy Ön többre képes, mint amennyi a legutóbbi teljesítményéből kitűnik, kikövetkeztethető.

Címkék#horoszkóp
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!