Asztrológia

2011.12.21. 09:54

Napi horoszkóp – szerda

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

 

Kos 03.21.-04.20.

Lehet, hogy az ünnep közeledte, lehet, hogy a pillanatnyi magára maradottság érzelmileg némiképpen érzékennyé teszi. Kár magában vívódnia. Kérjen nyugodtan barátaitól, rokonaitól segítséget, de ha le tudja magában győzni az előítéleteket: forduljon bátran akár pszichológushoz is. „Agymosasson” szakemberrel! Azonban ha este, lenyugodva végiggondolja a napját, ugye nem is volt annyira szörnyű!


 

Bika 04.21.-05.21.

Mára végzett minden bevásárlással, készen áll az ünnepekre, de akár tetszik, akár nem, még be kell mennie a munkahelyére. Még ott is ég a keze alatt a munka, és kifejezetten zavarónak tartja, ha valaki ebben meg akarja akadályozni. Ezt azonban nem kell azonnal, hirtelen haraggal lereagálnia, hiszen lehet, hogy az illető jó szándékúan akarna néhány szót váltani Önnel. Ám képtelen most arra, hogy holmi, csip-csup ügyekkel foglalkozzon.


 

Ikrek 05.21.-06.22.

Itt az ideje, hogy rendezze ügyeit, különösen, ha azt tervezi, idén már nem dolgozik többet. Ha utaznia kellene Karácsonykor, legjobban teszi, ha már most elindul. Legyen óvatos az utakon, hiszen az év utolsó heteiben már mindenki figyelmetlenebb. Szenteljen ma időt mindenképpen a párjára, hisz a következő napokban még sok tennivalója akad, ne érezze elhanyagoltnak magát Ön mellett.


 

Rák 06.22.-07.22.

Számos teendőjét meglepő határozottsággal és sikerrel intézi el. Így aztán a családban is nagy elismerésnek örvend. Hát ezt is megérte! Hosszú és kimerítő délután vár Önre, és néhány pénzügyi tranzakciót is végre kell hajtania. Erről ne feledkezzen meg a nagy rohanásban sem. Ha a mai teendőinek sikeresen a végére ér, az ünnepekig már hátradőlhet és végre lélekben is készülődhet a szép Karácsonyra.


 

Oroszlán 07.23.-08.23.

Minden energiáját összeszedve, racionális döntéseket hozva el tudja hárítani a teljes anyagi összeomlást, de ehhez szüksége lesz kreativitására, fantáziájára és gyors felfogóképességére. Ne legyen hiszékeny, őrizze meg hideg fejét. Este, egy kiadós beszélgetésnek köszönhetően, sikerül egy régi félreértést tisztáznia. Fordítson nagyobb figyelmet párjára, így még vonzóbb lehet számára.


 

Szűz 08.24.-09.23.

A mai nap nyugtalanság tölti el az Oroszlán szülöttet. Nem találja meg a lelki békéjét és ez egyre jobban nyugtalanítja. Szeretne valahova elutazni, de sem ideje, sem lehetősége nincs most erre. Idegesítik a máskor örömet okozó apróságok és percek alatt dühbe gurul. Ahhoz, hogy ebből az állapotból kimásszon, nagy önfegyelemre van szüksége. Egy kiadós úszás vagy szaunázás sokat segíthet most lelki állapotán.


 

Mérleg 09.24.-10.23.

Rengeteg mélázással, gondolkodással telik ez a nap. Ám ez egyáltalán nem nevezhető rossznak, hiszen valamikor rendbe kell tennie saját magában a dolgokat, és erre az év vége tökéletes időzítés. Az a benyomása, hogy a válságok valamiféle rendszerességgel jönnek az életében, és oldódnak meg. Ebben valószínűleg teljesen igaza van. Így talán azt is tudni fogja, mikor számíthat majd újabb krízisre.


 

Skorpió 10.24.-11.22.

Sorsszerű események várnak ezen a napon a Skorpió jegy szülöttjére. Váratlanul összefut valakivel, akivel nagyon szeretne több időt együtt tölteni, ám most tényleg nincs rá ideje. Már azért is fontos lenne hosszabb időt eltölteniük egymás társaságában, mert problémáik igencsak hasonlóak. Legyen ma maximálisan óvatos, mert a csillagok baleseteket jeleznek. És ahogy Ön is tudja, a baj mindig váratlanul jön.


 

Nyilas 11.23.-12.21

Kissé idegőrlő ez a nap. Akárhogyan is szeretné már a karácsonyi készülődéssel tölteni idejét, valószínűleg elmaradt munkáit kell befejeznie. Hiába van otthon segítsége, az ajándékok csomagolását, az ünnepi hangulat megteremtését még véletlenül sem szeretné másra bízni. Úgy gondolja, hogy ez minden évben az Ön dolga volt, most sem lehet másképp. Ha azonban ezen idegeskedik, lassabban halad a munkahelyén. Estére már kellemesebb hangulata lesz.


 

Bak 12.22.-01.20.

Kicsit kimerült már a Bak jegy szülöttje. Megeshet, hogy háza táján kisebb kár éri. Hát ez bizony egyáltalán nem hiányzott, de gyors intézkedéssel még az ünnepek előtt helyreállítható a dolog. Meglehet, hogy egy háztartási gép mondja fel a szolgálatot, természetesen pont akkor, amikor a legnagyobb szüksége lenne rá. Lehet persze, hogy ez gyengéd figyelmeztetés: ne robotoljon már annyit, mert fáradt lesz ünnepelni.


 

Vízöntő 01.21-02.19.

Érdekes nap ez a mai, az már egyszer biztos! Egy különös látogató jóformán be sem mutatkozik, csupán mormog valamit a „bajusza” alatt, körülnéz, és már megy is tovább. Még otthon is furdalja a kíváncsiság, hogy vajon ki lehetett ez az ismeretlen ember. Ne fárassza magát, ez már úgyis csak jövőre fog kiderülni! Addig azonban még tengernyi teendője van, úgyhogy érdemes lenne most inkább ezzel törődnie.


 

Halak 02.20.-03.20.

Nyugalmas napra van kilátása a Halak jegy szülöttjének. Fontos kérdéseire még ma választ kap, és szerencsére nem is rosszakat. Ez a hír feldobja, jókedvűen végzi a munkáját. A délutáni „évzáró értekezleten” munkatársai megelégedéssel beszélgetnek az Ön munkájáról. Valószínűleg a jutalom sem marad el, de arra számítson, hogy kevesebb lesz, mint amiben reménykedett. Ennek azonban most ne adjon hangot!


[poll id="4"]


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!