Alsózsolca hírei

2012.06.26. 10:50

Sajó Beach és világharmónia

Alsózsolca - Érdekes programokon vehettek részt szombaton és vasárnap az alsózsolcai gyerekek és szüleik.

Alsózsolca - Érdekes programokon vehettek részt szombaton és vasárnap az alsózsolcai gyerekek és szüleik.23-án, szombaton vakációköszöntő gyermekjuniálison szórakozhattak kicsik és nagyok. A bohóc és bűvészműsorok mellett gokartozás, óriás csúszda, kézműves foglalkozások és népi gyermekjátékok, táncház várta a gyermekeket, míg a baráti társaságok, intézmények csapatai a főzőversenybe, az anyukák és nagymamák a süteményversenybe nevezhettek be. Néhány csapat egyedien kialakított sátrában egyéb szórakozási lehetőséget is találtak, a Sajó  Beach-en például akár pancsolhattak is a legkisebbek.

Vasárnap déltájban érkezett Alsózsolcára a Világharmónia futás, amely 6 földrész 140 országát járja végig minden évben a nemzetek közötti barátság erősítése érdekében. A településen a futásba bekapcsolódó gyerekek és felnőttek mellett Csöbör Katalin országgyűlési képviselő asszony valamint a Herman Ottó Általános Iskola Pöttöm Kórusa  és szólóénekese, Rigó Marika is köszöntötte a váltófutás nemzetközi csapatát.  A bensőséges hangulatú találkozó és némi harapnivaló és frissítő limonádé elfogyasztása után a futók Tiszaújváros felé indultak tovább. Bízunk benne, hogy jó emlékezetükben megőrzik Alsózsolcát és az alsózsolcai gyerekeket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!