Friss hírek

2009.06.26. 01:42

Meghalt Michael Jackson

<p>Helyi idő szerint csütörtök délután meghalt Michael Jackson az egyik los angelesi kórházban - számolt be róla az amerikai média. A popkirálynak is nevezett énekesnek megállt a szíve, a házához kiérkező mentősök megpróbálták újraéleszteni, de a sztár kórházba szállítás után meghalt. Michael Jackson 50 éves volt.</p>

Jackson-nak a Los Angeles Times nevű napilap és a TMZ.com celebhonlap szerint nem sokkal helyi idő szerint dél után állt meg a szíve los angelesi otthonában. A kiérkezett mentők szerint az énekes nem lélegzett, megpróbálták újraéleszteni, sikertelenül. Michael Jackson-t azonnal a UCLA Medical Center-be vitték, de az ottani orvosok sem tudtak segíteni rajta .

A TMZ.com úgy tudja, hogy Jackson összeesett Holmby Hills-i házában és már akkor halott volt, amikor a mentősök megérkeztek otthonába. Ezt azonban még nem erősítették meg hivatalos források.

Az egészségügyi intézménynél több százan gyűltek össze, miután elterjedt a sztár halálhíre: sokan zokogtak. A kórházba érkezett Jackson több testvére is, a sztár apja Las Vegasban volt a tragédia időpontjában.

Jackson éppen júliusi koncertjeire készült: Londonban, az O2 arénában július 13-án kezdte volna meg 50 koncertből álló "This Is It" (Ennyi!) című turnéját, az előadásokra néhány óra alatt elkeltek a jegyek.

Michael Jackson kisgyerekként a Jackson 5-ban, négy testvérével együtt kezdte zenei karrierjét. A 70-es évek végén a csapat feloszlott, Jacko szólóban folytatta. Olyan nagy slágereket alkotott, mint a "Thriller", a "Billie Jean" vagy a "Bad". Az 1982-ben megjelent "Thriller" minden idők legnagyobb példányban eladott lemeze lett.

2003-ban vádolták meg gyerekmolesztálással, de később minden vád alól felmentették.

Michael Jackson-nak három gyereke született, Michael Joseph Jackson Jr, Paris Michael Katherine Jackson ésPrince Michael Jackson II.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!