Friss hírek

2009.01.26. 20:02

Intenzív osztályon kezelik Tasnádi Pétert - BAMA.HU

<p>A megyei kórház intenzív osztályán kezelik az elmúlt hétvége óta a pécsi polgármestert a Baranya Megyei Online információi szerint. Egészségi állapotáról hivatalos tájékoztatást nem adtak ki.</p>

Tasnádi Péter polgármester az elmúlt év tavaszán sajtótájékoztatón jelentette be, hogy daganatos betegségben szenved. Akkor azt mondta: eldöntötte, hogy legyőzi a kórt, amit korai stádiumban diagnosztizáltak nála, és nem kíván lemondani.

Egészségi állapota azonban az átmeneti látványos javulás után az utóbbi időkben ismét romlott - írja a BAMA.HU. Az internetes lap információ szerint a polgármestert az elmúlt hétvége óta a megyei kórház intenzív osztályán kezelik. Egészségi állapotáról hivatalos tájékoztatást nem adtak ki. A polgármesteri teendőket betegsége idején általános helyettese, Tóth Bertalan látja el.

A Független Hírügynökség kérdésére Pánics György az önkormányzat sajtóreferense megerősítette a hírt. Hozzátette a polgármester hétfő délután került kórházba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!