Zsófia a klasszikust ötvözi a modernnel Kazincbarcikán

Móricz Zsófia
Móricz Zsófia - © Fotó: Ádám János
Kazincbarcika – Tudatosan építi karrierjét, és folyamatosan fejlődne Móricz Zsófia.

Májusban lesz harmadik éve, hogy rendezvényszervezőként segíti az Egressy Béni Művelődési Ház csapatát Móricz Zsófia, akit igazgatói dicsérettel jutalmazott a közelmúltban az intézményt is működtető Barcika Art Kft. ügyvezetője, dr. Makkai Orsolya. Munkája során – áll az indoklásban – a klasszikus közművelődést ötvözi a modern rendezvényszervezéssel.

Zsófia andragógia szakon, ezen belül művelődésszervező és felnőttképzési szakirányon végzett az Eszterházy Károly Főiskolán. Érdeklődésünkre elmondja, gyakorlati helyéül az Egressyt választotta, és már akkor eldöntötte, hogy ezen a területen szeretne dolgozni. Diploma után – egy rövid kitérőt követően – ebben az intézményben is kezdte el építeni karrierjét.

Büszke a dicséretre

– Napi feladataim közé tartozik a rendezvények szervezése, lebonyolítása, mentorálom a pályakezdő fiatalokat, és figyelem a szakterületemhez tartozó pályázati kiírásokat – sorolja, majd hozzáteszi: szívéhez legközelebb a színháztermi és tehetséggondozó programok állnak. Az igazgatói dicséretre nagyon büszke, örül, hogy eredményeire a cégvezetés is felfigyelt.

– Visszajelzés ez, hogy jó, amit csinálok. Emellett fontosnak tartom azt is, hogy folyamatosan fejlesszem magam. Az egésznek csak úgy van értelme.

ÉM-TÁ