Zsófi felépüléséért gyűjtött a Halmaji Jobbik

Halmaj, Miskolc – A Jobbik Halmaji Ifjúsági Tagozata egy beteg kislány, a két és fél éves Zsófi gyógykezeléséhez szükséges költségek fedezésére kupakgyűjtést szervezett. A kezdeményezéshez a településen élők mellett több támogató is csatlakozott, így téve eredményesebbé az akciójukat.

A Jobbik Ifjúsági Tagozat 2015-ben meghirdette az önkéntesség évét, így ennek keretein belül is szerettük volna megmutatni, hogy a szervezetünk az átlagosnál nagyobb figyelmet fordít segítségre szoruló honfitársainkra.

Egy miskolci kislány, Mátyás Zsófia csecsemőkorában fel nem ismert rendellenesség miatt súlyos mozgási nehézségekkel küzd. A szervezet elnökeként értesültem a kislány problémájáról, illetve arról, hogy a családjának anyagi támogatásra van szüksége ahhoz, hogy gyermekük újra járni tudjon. Az akcióhoz csatlakozva a munkánk során sok ezer kupakot sikerült összegyűjtenünk, amihez az Ózdi és Józsefvárosi Jobbik is hozzájárult.

A létfontosságú operációra idén ősszel Barcelonában kerülhet sor, amelynek komoly anyagi vonzatai nagy terhet rónak a családra. Bízunk benne, hogy ezzel a tevékenységünkkel hozzájárulhatunk Zsófi műtétjének sikerességéhez és ahhoz, hogy mielőbbi felépülését követően felhőtlen gyermekkorban lehessen része, csakúgy mint a legtöbb gyermektársának.

– Kassay Boglárka, Jobbik IT Halmaj –
hirdetés


hirdet�s