Zord időben Zord zenék !

Zord időben Zord zenék !

Rockerek talpra !
2008.11.28 Factory Aréna: Zord, Overload, Factorial-X, 187 .

A Zord zenekar neve bizonyára már ismerősen cseng a miskolci fém-
zene rajongók körében.
A csapat 2000-ben alakult, azóta is rendületlenül munkálkodnak, és az elmúlt nyolc évben nagy elismerésre tettek szert zenei körökben, az országhatáron belül és azon túl egyaránt.
A magyaros zenekar név ellenére a szövegek angolszász nyelven íródnak, talán ennek a számlájára is írható a nemzetközi siker, amit a 2007-es Diasaster Grind album hozott el nekik, mely albumon szerepel az oly sokat játszott és külföldön is több pozitív kritikával illetett nóta a The Ghost is, ami a Kill City Vol. 12 című underground metal válogatásalbumon is szerepel.
Ez a válogatás anyag, a hollywoodi 272 Records gondozásában 2008. november 4-én jelent meg az USA-ban és a miskolci metal trió az előbb említett számukkal kéviseli a borsodi fémzenét.
A zenekar, jelenleg az új album előkészületein dolgozik, és reményeik szerint 2009 tavaszán el is vonulnak Szolnokra a Denevér hangstúdióba és elkezdik felvésni a legújabb anyagot, amit már kiváncsian várunk. 
A gitárcentrikus power metalt játszó banda november utolsó hétvégéjén a Factory Sport Arénában lép majd színre és várhatóan zúznak majd egy nagyot, három másik csapattal karöltve. 
Tehát rockerek talpra ! 
2008.11.28.  Factory Aréna:  Zord, Overload, Factorial-X, 187 .

P.Roland 

 

www.zord.hu
www.factoryarena.hu
hirdetés
hirdet�s