Zöld út Menougongnak

Akt.:
Zöld út Menougongnak
Zöld út Menougongnak
Miskolc – Az Észak-Magyarország elsőként számolt be arról, hogy George Menougong pályafutásának folytatása kérdéses szívproblémák miatt.

A DVTK orvosa, dr. Forgács Alfréd január 11-én úgy nyilatkozott az Észak-Magyarország hasábjain: a kameruni csatár addig nem vehet részt edzésen, amíg egy bizottság nem hoz határozatot minderről, a leletek, vizsgálati eredmények függvényében.

– Korábban dr. Forgács Alfréd írásban tiltotta meg, hogy Menougong részt vehessen a foglalkozásokon, ám most arról tájékoztatott a doktor úr, hogy a légiós leletei rendben vannak – fogalmazott Benczés Miklós. – Már edzett is velünk, de a következő héttől dolgozhat majd maximális erőbedobással. A klubnál mindannyian örülünk neki, hogy ez a dolog így zárult, hogy George folytathatja karrierjét.

A Diósgyőr bő egy hét múlva, február 6-án Törökországba, Belekbe utazik edzőtáborba. Információnk szerint a kinn töltött időszak alatt hat felkészülési összecsapást szeretne vívni a DVTK, ám még nincs meg (mindegyik) rivális, ugyanakkor az ezzel, a leszervezéssel megbízott menedzser dolgozik az ügyön, hogy minden a kért menetrend szerint történjen, hogy meg legyen a megfelelő számú edzőpartner.