Üzleti kapcsolatépítésre képezné az Arlingtoni Kereskedelmi Kamara a Budapest Business Chamber-t

A legtöbb új belépőt összegyűjtő tagját fogja Budapestre küldeni az Arlingtoni (USA) Kereskedelmi Kamara, hogy segítse “testvér-kamarája”, a júniusban megalakult Budapest Business Chamber (BBC) munkáját – közölte az amerikai szervezet. A két kamara együttműködéséről a The Washington Post is beszámolt a napokban. Az arlingtoni kamara elsősorban üzleti kapcsolatépítésre (networking) oktatná a BBC tagjait.

Az Arlingtoni Kereskedelmi Kamara kezdeményezésének célja egy testvérszervezeti kapcsolat kialakítása a két testület között. Az arlingtoni kamara a gazdasági növekedés egyik eszközének, a networking-nek az elsajátításában fogja segíteni a budapesti szervezetet, valamint az amerikai kapcsolatépítés kapujaként ajánlják fel a számukra Arlingtont, hogy a BBC tagjai találkozhassanak amerikai üzletemberekkel.

Az arlingtoni kamara támogatását az a Cynthia Engquist érte el, aki már a BBC júniusi, budapesti megalakulásán is jelen volt az amerikai testület részéről, mint a rendezvény díszvendége, és már akkor felajánlotta a két szervezet közötti együttműködés lehetőségét.