Z!ENEMi: bemutatkozó lemez készült: hallod?!

Z!ENEMi
Z!ENEMi - © Fotó: ÉM
Miskolc – Péntek este 9-kor Z!ENEMi lemezbemutató koncert a miskolci Corner Stage-ben.

A 2018-as év, és eddig a 2019-es is igen mozgalmasra és eredményesre sikerült a Z!ENEMi életében. Megnyerték az Öröm a Zene Tehetségkutató megyei fordulóját, a program döntősei lettek, a KolorFeszten a Tankcsapda vendégeiként koncerteztek, ősszel a Paddy and The Rats és a NOMAD zenekarral járták be az országot.

Magukról így beszélnek: „2016 nyarán Szvob és Krisz (bizonyára valami whiskygőzös estén) gondoltak egyet: »Nem csinálunk egy zenekart?« A válasz meg nyilván az volt, hogy: »De!«”

Imádták megírni

2018 végére a saját dalokból összegyűlt egy nagylemezre való, így a 2019-es év első hónapjait stúdióban töltötte a csapat. Az elkészült lemez a „hallod?!” címet viseli, és április 5-én jelent meg, minden létező online platformon (Google Play, Spotify, Apple Music), illetve fizikai formában, CD-n is kapható lesz. A lemez hűen foglalja össze a zenekar eddigi pályafutását, ahogy a srácok elmondták, mindegyik dal a kedvencük, imádták őket megírni, imádják őket előadni. Arra pedig szerencsére bőven van lehetőség, hisz márciustól ismét az országot járják.

Az Alibbie után

Az idei turnésorozat kétségkívül kiemelten fontos állomása lesz pénteken a „hallod?!” lemezbemutatója, amelyet természetesen hazai pályán, Miskolcon tart a zenekar, a Corner Stage színpadán. A Z!ENEMi előtt a szintén miskolci Alibbie zenekar fogja bemelegíteni a színpadot, úgyhogy miattuk is érdemes időben érkezni.

ÉM