Zalaegerszegen a Szpari

Zalaegerszegen a Szpari
Szombaton 15 órától lépett pályára a zalai megyeszékhelyen a Nyíregyháza Spartacus csapata. Az összecsapásról élőben tudósítottunk!

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

Zalaegerszeg

Pogacsics
Bogunovic
Todorovic
Pavicevic
Magasföldi
Illés
Rudnevs
Szalai
Máté
Horváth
Miljatovic

Vezetőedző:
Csank János

  

 

4-3

 

2010. 05. 22. - 15:00

Vezeti: Bognár (Takács, Mohos)
Nézőszám: 1500

Tudósító: Mán László

 

 

 

 

Spartacus

Ovsiyenko
Balbinot
Pákolicz
Miskolczi
Struhar
Davidov
Nacim
Minczér
Bosnjak
Homma
Bouguerra 

Vezetőedző:
Szentes Lázár

 

 

  

Felemás félidőket produkált a nyíregyházi csapat. Az első játékrészben úgy játszottak, ahogyan azt a bajnokság során többször kellett volna. Szünet után hozták azt a formát, ami leginkább jellemezte az idei szezont. A jövővel kapcsolatosan Szentes Lázár sajtótájékoztatón megerősítette, hogy kedden és szerdán tárgyal majd a klub vezérkara, akkor kerül ki, ki megy, és ki marad.

Csank János: – Az első félidőt gyengén kezdtük, talán a nagy meleg is szerepet játszott ebben. A Nyíregyháza viszont jól és gyorsan játszott. Szünetben azt mondtam, hogy próbáljuk megnyerni a második félidőt, mert akkor a meccs is a miénk lehet. Kényszerből bele kellett nyúlni a csapatba, jó ideig futottunk az eredmény után, aztán néhányan hatalmas szívvel játszottak, így sikerült fordítani az eredményen. Kívülről bizonyára jó meccs volt, a kispadról már ilyen.

Szentes Lázár: – Nagyon finom leszek: nem tízig, százig, hanem ezerig számoltam. Szakmai értékelést nem akarok adni a mérkőzésről, mert edzőként nem volt hozzá közöm, elhatárolódom ettől.További hírek a szon-sportoldal kategóriából

Sporthírek