XIXO Zenekarok versenye 2016 – Szombaton elődöntő!

Akt.:
XIXO Zenekarok versenye 2016 – Szombaton elődöntő!
Miskolc – A verseny a XIXO és a Cseh Tamás Program támogatásával valósul meg és az “Öröm a zene” borsodi elődöntője is egyben! Várjuk a régi motorosokat és új próbázókat, a nézőtérre zenerajongókat, a zsűriasztalhoz szakmabelieket!

A BOON és a XIXO egy tehetségkutató verseny keretében újfent színpadára invitálja a megye amatőr zenekarait.

A versenyzők elbírálása az előválogatáson a szakmai zsűri szavazatai alapján történik. A jelentkezők közül a zsűri öt zenekart juttat tovább. Az elődöntő időpontja: 2016. január 9.

A díjak

Az első három helyezett 60 000 Ft-os, 40 000 Ft-os és 30 000 Ft-os hangszervásárlási utalvánnyal és egy-egy karton XIXO Ice Teával lesz gazdagabb. A döntős zenekarok közül fellépési, és stúdiófelvételi lehetőséget kapnak a kiválasztottak, valamint a döntős zenekarok bemutatkozhatnak a Borsod Online-on, az Észak-Magyarország napilapban és a partner médiákban.
A győztes indulási jogot szerez az “Öröm a zene” 2016. évi döntőjében.

Jelentősen változtak a jelentkezési feltételek:

Amatőr zenekarok jelentkezését várjuk, akik még nem rendelkeznek kiadói múlttal.
Csak saját szerzeménnyel lehet indulni, aminek még nincs kiadói változata, és amelyek közül az egyiknek legalább magyar nyelven kell elhangoznia.
A jelentkezőknek egy jelentkezési lapot kell kitölteniük, amit e-mailben kapnak meg, és amit vissza kell küldeniük szintén e-mailben.

A nevezés továbbra is ingyenes volt!

A technikai feltételekről
– A zenekarok részére biztosítjuk az ének, szintetizátor kihangosítását, basszusgitár-, gitár erősítést, dob alapokat (cineket, pergőt, lábgépet hozni kell).
– Zenei betétek lejátszására van lehetőség: DVD, CD.
– Az elbírálás szakmai zsűri bevonásával történik.

A fejleményekről folyamatosan beszámolunk.

A jelentkezés lezárult, 2016. január 9-én, szombaton lesz az elődöntő, ahová minden érdeklődőt szeretettel várunk, a belépés ingyenes!

Információ a rendezvénnyel kapcsolatban: Putnokiné Zsuzsa 20/940-1735