Helyi közélet

2013.03.12. 09:46

A sátoraljaújhelyi rendőrök mentették meg az elkeseredett nőt

Sátoraljaújhely - Egy 36 éves nő el akarta dobni életét azonban a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság szolgálatirányító parancsnokának kitartó munkájának és kollégái kutatásának köszönhetően nem történt tragédia.

Sátoraljaújhely - Egy 36 éves nő el akarta dobni életét azonban a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság szolgálatirányító parancsnokának kitartó munkájának és kollégái kutatásának köszönhetően nem történt tragédia.Az elmúlt hétvégén – 2013. március 8. – bejelentés érkezett a rendőrségre, ami szerint egy 36 éves nő a déli órákban elkeseredettségében elment otthonról és feltételezhetően nagy mennyiségű gyógyszert vett magához. Arról is volt információja a rendőröknek, hogy mely közeli erdőrészben tartózkodhat a nő. A kutatás akkor azonban még nem vezetett eredményre.

Időközben a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság szolgálatirányító parancsnoka folyamatosan, és kitartóan hívta az eltűnt asszony telefonját, amit az a kora délutáni órákban felvett és elmondhatta az őt szóval és éltető ébrenlétben tartó rendőrnek a pontos helyét. Ennek köszönhetően a rendőrök megtalálták, így a mentőszolgálat munkatársai még időben érkezhettek és a helyszínen el tudták végezni az életmentő beavatkozást.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában