XI. Budapesti Pszichológiai Napok

Pszichológia - Illusztráció
Pszichológia - Illusztráció
Budapest – A Pszinapszis, Európa legnagyobb és kizárólag diákok által szervezett pszichológiai fesztiválja április 13 és 15. között, új helyszínen várja az érdeklődőket Budapesten.

A programban kerekasztal-beszélgetések, kulturális események és koncertek is szerepelnek, amelyekkel közelebb akarják vinni a pszichológiát az emberekhez, elsősorban a fiatalokhoz.

A Pszichodiák Alapítvány idén új helyszínen, az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban rendezi meg a Pszinapszist. A XI. Budapesti Pszichológiai Napokon április 13. és 15. között olyan neves szakemberek tartanak előadást és vesznek részt a kerekasztal-beszélgetéseken, mint például Popper Péter, Mérő László, Ranschburg Jenő és Vekerdy Tamás.

Az idei Pszinapszis főcíme: “Fejlődés alatt”. Ez egyrészt a fesztivál témakörét jelöli, hiszen a három nap alatt az élethosszig tartó tanulás, fejlődés témakörét járják körül egyéni és társadalmi szinten, másrészt a cím magára a Pszinapszisra vonatkozik, amely új helyszínre került és már több, mint egy évtizede rendezik meg.

A Pszinapszis nemcsak tudományos, hanem kulturális esemény is. A fesztivál mindhárom napján esténként könnyűzenei koncertek, kiállítások, színházi és performance előadások, napközben pedig frissítő masszázs és tea várja a vendégeket.

A részletes program megtalálható a pszinapszis.hu/2007 internetes honlapon.

Kapcsolódó cikk:

XIV. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál