X-Faktor: debreceni lány lesz a befutó?

Akt.:
X-Faktor: debreceni lány lesz a befutó?
© Forrás: RTL Klub / X-Faktor
Budapest, Debrecen – A produkció végén a közönség és a zsűri is állva tapsolt Docsa Dórának.

Immáron a nyolcadik évaddal kezdetét vette, az RTL Klubon futó X–Faktor október 6-án, szombaton. A második adásban sok cívisvárosi kaphatta fel a fejét, ugyanis a 16 éves Docsa Dóra tűnt fel a képernyőn.

A fiatal lány az Ady Endre Gimnázium dráma tagozatán tanul, és azt vallja ugyan nincs sok tapasztalata az éneklés terén, de ennél fontosabbnak tartja, hogy jól érezze magát a színpadon. A bemutatkozó videójában elmesélte:

Az éneklés nálam úgy kezdődött, hogy gyermekkoromban volt egy kazettánk, amiről operettdalokat, illetve mesedalokat hallgattam. Aztán későbbikben rájöttem, hogy a stílusomhoz és a személyiségemhez a pozitív kicsengésű dalok állnak közelebb.”

A nagy pillanat

A színpadon, a francia énekesnő ZAZ: Comme ci comme ça című dalát adta elő, melyben fontos társadalmi problémáról van szó. – Számomra nagyon fontos a dal mondanivalója, mivel olyan emberekről énekel, akiknek olyan külső és belső adottságai vannak, ami nem megszokott. Vállaljuk fel önmagunkat! – mondta a zsűrinek Dóra. Majd hangsúlyozta, ő is hasonló cipőben jár, ugyanis a több mint 180 centiméteres magasságával kitűnik a lányok közül. Az éneklés után Puskás Peti még azt is kijelentette, hogy ha a lány kategóriát kapná, biztos Dóra lenne a három lány közül az egyik, akit vinne az élő show-ba. A 16 éves fiatal továbbjutott, így a válogatók után legközelebb a táborban hallhatjuk újra.

HBN


Debrecen - A rendezvény megyei döntőjén mutatták meg tehetségüket a résztvevők. Debrecenben, az Ifjúsági Ház adott otthont a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság által szervezett III. Roma Ki-Mit-Tud megyei döntőjének szeptember 22-én - olvasható a police.hu-n. A rendezvényen közel 100 hajd...

Balogh Soma
Budapest, Debrecen - A napokban az Iron Maiden dobosától tanult, és a Tankcsapdával is forgatott. Második alkalommal vehette át a Nemzet fiatal tehetségeiért ösztöndíjat pénteken, az Emberi Erőforrások Minisztériumában a debreceni Lilla Téri Kéttannyelvű Általános Iskola és a Debreceni Egyetem Ze...