Winkler Gyula a Brassó megyei RMDSZ-es tisztségviselőkkel tárgyalt

Winkler Gyula távközlési és informatikai miniszter, Hunyad megyei RMDSZ elnök, brassói munkaprogramja keretében, augusztus 17-én, pénteken, a Brassó megyei RMDSZ székhelyén megbeszélést folytatott a megyei és városi RMDSZ-es tanácsosokkal, polgármesterekkel, valamint alpolgármesterekkel.

A taklálkozón jelen volt Kovács Attila parlamenti képviselő is, a Brassó megyei szervezet elnöke. Winkler Gyula mint a távközlési és informatikai minisztérium új tárcavezetője, beszámolt a minisztérium által kezelt programokról, ugyanakkor sor került az aktuális politikai helyzet elemzésére is. A megbeszelésen jelenlévő tisztségviselők ismertették a településeik gondjait.

Winkler Gyula tárcavezető péntek délelőtt Brassóban a Tudasalapú Gazdaság Programban résztvevő 260 IT managerrel és adminisztrátorral találkozott. Mint ismeretes, a minisztérium Tudásalapú Gazdaság programja Brassó megyében, Ósinkán már 2005 decemberében elindult kísérleti jelleggel, míg 2007. február 15-től Sárkány, Vajdarécse, Páró községek, valamint Kőhalom és Predeál városok is részt vesznek a projektben.