Whitney elveszíti felügyeleti jogát?

Whitney elveszíti felügyeleti jogát?

Az amerikai énekes, Bobby Brown azt szeretné, ha a bíróság felülvizsgálná áprilisi döntését, mely szerint ex-felesége Whitney Houston kapta a közös gyerekük feletti kizárólagos felügyeleti jogot.

“Június óta nem láttam a lányomat, sőt nem is beszélhettem vele, és elképzelni sem tudom,  mikor lesz ez lehetséges” – mondta Bobby Brown a tárgyalóteremben.

Áprilisban Whitney Houston kijelentette a bíróság előtt, hogy ex-férje megbízhatatlan, és nincs szüksége Bobby anyagi támogatására sem. Az ex-férj azzal érvelt, hogy részt szeretne venni lánya életében. Pedig amikor Whitney Kaliforniában egy drogelvonó kúrán vett részt, a férfi fizette a számlát a lányának egy elegáns szállodában, miközben állítása szerint ő a saját kocsijában lakott.

Whitney Houston és Bobby Brown 1992-ben házasodtak össze, amikor az énekesnő karrierje csúcspontján állt. Brown a New Edition tagja volt, mielőtt szóló karrierbe kezdett. A 14 évig tartó házasság során Bobby-t többször letartóztatták (legutóbb a napokban is) kábítószerrel való visszaélés, és alkoholos befolyásoltság miatt. Whitney is több dorg-elvonókúrán vett részt.

További cikkek: