Westivál, nem csak westie-rajongóknak!

Akt.:
Westivál, nem csak westie-rajongóknak!
Dunakeszi – Az idén sem maradhat el a Westivál, vagyis a Magyar Westie Fajtamentő Egyesület 6. szülinapi partyja.

Az előző évekhez hasonlóan színvonalas rendezvényre számíthatunk, ahova minden fajta kutyust és gazdit sok szeretettel várnak a szervezők.

Minden évben majdnem 200 kutya látogat el az ország minden szegletéből, hiszen ez az egyik legszínvonalasabb rendezvény. A helyszínt ismét a csodálatos környezettel bíró dunakeszi Kutyavarázs Kutyaiskola biztosítja.

Népszerű programokkal várnak minden érdeklődőt, külön figyelembe véve a gyerekek és a négylábúak érdekeit.

Többek között lesz behívóverseny, kutyaszépségverseny, tombola értékes nyereményekkel, kutya-gazdi fotózás, pónilovaglás, szaktanácsadások, előadások, jótékonysági sütivásár, frisbee bemutató és a Star Wars sztárjai is tiszteletüket teszik. A rendezvényen árusok is részt vesznek, akik változatos portékákkal várják a gazdikat. Állatorvosi felügyelet elérhető lesz a nap folyamán.

img_1749

A Westivál jótékonysági rendezvény, a belépő, a tombola és a nevezések díjai mind az egyesület mentettjeit támogatják.

6 év alatt közel 350 Westie és Cairn terrier került a gondozásukba és a mentések száma folyamatosan nő, így a támogatásra különösen szükségük van!

A rendezvényt kizárólag jól szocializált, nem tüzelő kutyák látogathatják, akik chippel és érvényes oltással rendelkeznek, az oltási könyvet a bejáratnál be kell mutatni!

ÉKN

img_1644


Hasznos infók

Helyszín: Kutyavarázs Kutyaiskola, Panzió és Tréningközpont, Dunakeszi, Pipa utca 040/90 (Pipa és Hunyadi utca kereszteződése)

További információk: Westie Rescue Hungary – www.wrh.hu vagy www.westival.hu