Western filmet forgatnak, statisztákat keresnek Ózdon!

Akt.:
Illusztráció | fotó: Getty Images
Illusztráció | fotó: Getty Images
Miskolc, Ózd – Statisztákat toboroznak egy készülő westernhez, a forgatási helyszín egy Ózd melletti település. A film egy 19. században játszódó western-történet, ezért fontos, hogy a kornak megfelelő külsejű jelentkezőkre számítunk – áll a felhívásban.

Ön indián lenne, cowboy vagy bölény? Jelentkezzen statisztának western forgatáshoz, messzire nem kell mennie, csak Ózdra!

Az “Állások a médiában” Facebook oldalon találkoztunk a felhívással, a novemberben esedékes forgatási napokra kifejezetten helyi, korabeli fizimiskájú jelentkezőket keresnek.

“A helyszín egy kisebb falu Ózd közelében, ezért kifejezetten Ózdról és vonzáskörzetéből keresünk embereket, szállást nem tudunk biztosítani! A film egy 19. században játszódó western-történet, ezért fontos, hogy a kornak megfelelő külsejű jelentkezőkre számítunk! Férfiak: legalább 10 cm hosszú haj, modern frizura semmiképp! Szakáll, bajusz előny! Nők: hosszú, természetes színű haj. Látható tetoválások, tetovált szemöldök, piercingek kizáró tényezők!”
hirdetés


hirdet�s