Webleg.hu: A látogatottság több pénzt hoz!

A 21. század elején a sikerhez nem elég egy jó honlap, a legtöbb cég, vállalkozás vagy szolgáltatás ugyanis már megtalálható a világhálón. (pr cikk)

Informatikus szakemberek éppen ezért a KERESŐBARÁTTÁ alakítás fontosságát hangsúlyozzák.
Gondoljuk csak át: ha a keresőprogramba egy jó fogorvos után kutakodunk, több száz oldallal találjuk szembe magunkat pár másodperc alatt. Kínálatból annyi van, hogy a legelső oldalon megtaláljuk a számunkra megfelelőt, így nem is lapozunk tovább két-három oldalnál. Ezért aztán azok a weblaptulajdonosok, akik lentebb vannak a keresés eredményeiben, garantáltan elbúcsúzhatnak a haszontól.
Nem túlzás kijelenteni: ha egy cég honlapja nincs a keresőprogram első három oldalán, olyan, mintha nem is lenne rajta a világhálón, hiszen senki nem fog rákattintani.
A www.webleg.hu szakemberei megfelelő trükköket alkalmazva azonban meg tudják oldani, hogy a legegyszerűbb oldal is a legkeresettebbek és leglátogatottabb közé emelkedjen fel, kis idő alatt.

– Miért hasznos ez? – kérdeztük a webleg.hu illetékes szakemberét informatikust.
– A látogatottság több pénzt jelent. Ma már szinte mindenkinek van honlapja, és mindenből túlkínálat van, ha a keresőprogramokon keresztül tájékozódunk. Az embereknek viszont nincs idejük néhány percnél tovább keresgélni, így bizton állíthatjuk: azok a weblaptulajdonosok érvényesülnek, akiket a legelső helyen dobnak ki a keresőprogramok. Érdemes tehát igénybe venni a szolgáltatásainkat, hiszen olyan trükköket alkalmazunk, hogy az adott weblap a keresőoldalakon az első helyre is kerülhet. Közben még a designon sem változtatunk, ha nem muszáj. Ezen kívül természetesen új honlapokat is készítünk, ha valakinek még nincs.

– Mennyire hatékony a munkájuk?
– Teljes mértékben. Egy most induló zeneközösségi portál, a www.zeneoskola.hu oldal keresőbaráttá alakítása után egy héttel, pozitív visszajelzéseket kaptunk a szerkesztőktől. Első oldalon szerepelnek a keresőoldalakon a jó technikáinknak köszönhetően, ami megsokszorozta a látogatottságukat, ráadásul igény estén angolul is be tudjuk állítani a keresőbarát struktúrát.

– A webleg.hu az említett keresőbarát struktúrán kívül milyen segítséget tud adni az érdeklődőknek? – fordultunk kérdésünkkel a marketingfelelőshöz.
– Cégünk a klasszikus marketing technikák minden területén képes szolgáltatást nyújtani a tanácsadástól a teljes arculattervezésig és kivitelezésig. Néhány példa: névjegykészítés, szórólap és prospektus-tervezés, teljes kivitelezése, hagyományos reklámkampányok tervezése, lebonyolítása és minden ehhez tartozó szakipari szolgáltatás, úgymint grafikai tervezés, fotózás stb. Az új gazdasági világtendenciáknak megfelelve a hagyományos módszerek mellett a 21. század kihívásaihoz igazodva a webmarketing az egyik fő tevékenységünk. A már bemutatott keresőbarát honlap fejlesztésen kívül különböző internet alapú marketingtechnikákkal szolgálunk, és a kampányt teljes mértékben az ügyfelek igényeihez szabjuk. A reklámstratégiában a bannertervezésen és értékesítésen túl sokféle egyéni, kreatív kampánnyal is szolgálunk. Célunk a marketing kampányokon keresztül ügyfeleink ismertségének és ezáltal, forgalmának és profitjának növelése! Mindezt kedvező áron, ütemezhető megvalósítással tesszük! 

– Úgy gondolom, egy valamire való cég mindenképpen elgondolkodik ajánlatukon. Hogyan vehetik fel a Webleg.hu munkatársaival a kapcsolatot?
www.webleg.hu; webleg@webleg.hu; tel: 20/422-7003, 70/772-0981.

 

Címkék: