Friss hírek

2009.06.06. 22:29

LABDARÚGÁS - Könnyedén győzött az U21-es csapat

<p>Könnyedén győzött 3-0-ra a magyar U21-es válogatott Luxemburg legjobbjai ellen a Győrben rendezett Európa-bajnoki selejtezőn. Wilco van Buuren tanítványai az egész meccsen magabiztosan játszottak, így megérdemelten gyűjtötték be a három pontot első mérkőzésükön a sorozatban.</p>

Már az első perctől kezdve támadólag lépett fel a magyar csapat, aminek a 14. percben meg is lett az eredménye. Egy szöglet után Korcsmár fejelt kapura, az egyik vendég védő még kifejelte a kapu torkából a labdát, ám a kipattanót Présinger a hálóba lőtte. Nem kellett sokat várni a második magyar gólra, a 36. percben Lázár lövésébe Koman tette bele a lábát, így a labda akadály nélkül talált utat a luxemburgi kapuba.

Ezután is magabiztosan játszottak a magyarok, és a 72. percben egy szabadrúgás-kombinációt követően háromra nőtt a különbség. A hátralévő időben már nem változott az állás, így a lefújás után a magyarok örülhettek. Wilco van Buuren tanítványai szerdán idegenben mérkőznek meg Luxemburggal.

U21-es Európa-bajnoki selejtező, 3. csoport:
Magyarország - Luxemburg 3-0 (2-0)
G.: Présinger (14.), Koman (36.), Korcsmár (72.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!