Vonattal ütközött egy autó Táborfalván, a sofőr meghalt

Táborfalva, 2016. június 2. Összetört személygépkocsi Táborfalván, a Zrínyi Miklós utcai vasúti átjáróban , miután vonattal ütközött 2016. június 2-án. A balesetben a gépkocsit vezető nő meghalt.
Táborfalva, 2016. június 2. Összetört személygépkocsi Táborfalván, a Zrínyi Miklós utcai vasúti átjáróban , miután vonattal ütközött 2016. június 2-án. A balesetben a gépkocsit vezető nő meghalt. - © MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Budapest – Vonattal ütközött egy személyautó Táborfalván, a Zrínyi Miklós utcai vasúti átjáróban csütörtök délután, a balesetben a gépkocsit vezető nő meghalt – közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel. A Mávinform tájékoztatása szerint ötven-hatvan percet késnek a vonatok a Budapest-Lajosmizse szakaszon.

Csámpai Attila elmondta, hogy a mozdony több méteren át tolta maga előtt az autót, amelyben a vezetőn kívül egy 14 éves lány is utazott, őt a mentők vitték el.

A szóvivő hozzátette: sem a mozdonyvezető, sem a vonaton utazók nem sérültek meg, az utasok továbbszállításáról a MÁV gondoskodik.

taborfalva2

Összetört személygépkocsi Táborfalván, a Zrínyi Miklós utcai vasúti átjáróban , miután vonattal ütközött 2016. június 2-án. A balesetben a gépkocsit vezető nő meghalt. | MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A Mávinform sajtóügyeletese, Urbán Attila arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a gázolás miatt ötven-hatvan percet késnek a vonatok a Budapest-Lajosmizse szakaszon. A helyszínelés idejére lezárták a vágányt, ezért Táborfalva és Lajosmizse között vonatpótló buszok járnak – olvasható a közleményben.

– MTI –
hirdetés


hirdet�s