Vonattal ütközött egy autó Erdőteleknél, a sofőr meghalt

Akt.:
Vonattal ütközött és összetört személygépkocsi Erdőteleknél 2016. június 30-án. A gépkocsi sofőrje, aki egyedül utazott az autóban, a helyszínen életét vesztette. A Kál-Kápolnáról Kisújszállásra tartó személyvonaton utazók közül nem sérült meg senki.
Vonattal ütközött és összetört személygépkocsi Erdőteleknél 2016. június 30-án. A gépkocsi sofőrje, aki egyedül utazott az autóban, a helyszínen életét vesztette. A Kál-Kápolnáról Kisújszállásra tartó személyvonaton utazók közül nem sérült meg senki. - © MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Budapest/Erdőtelek – Vonattal ütközött egy személyautó csütörtökön Erdőteleknél, a gépkocsi sofőrje, aki egyedül utazott az autóban, a helyszínen meghalt – közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel.

Urbán Attila tájékoztatása szerint a Kál-Kápolnáról Kisújszállásra tartó személyvonaton tartózkodók közül nem sérült meg senki.


vonat_erdotelek1

Vonattal ütközött és összetört személygépkocsi Erdőteleknél 2016. június 30-án. A gépkocsi sofőrje, aki egyedül utazott az autóban, a helyszínen életét vesztette. A Kál-Kápolnáról Kisújszállásra tartó személyvonaton utazók közül nem sérült meg senki. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt


A hatósági helyszínelés idejére a vágányt lezárták, ezért Kál-Kápolna és Kisújszállás között vonatpótló autóbuszok állnak forgalomba. A pótlóbuszok érkezéséig, illetve az átszállások miatt a vonalon utazóknak 50-60 perces késésekkel kell számolniuk. A helyszínelés és a műszaki mentés több órát is igénybe vehet.

– MTI –