Volt rendőr köszönte a rendőrök munkáját

Abaújvár, Encs – Egy nyugállományú alezredes írt köszönőlevelet az Encsi Rendőrkapitányság munkatársainak, mert tetten érték azokat a tolvajokat, akik az egykori rend­őr értékeit akarták ellopni Abaújváron.

Mint arról korábban beszámoltunk, az Encsi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást V. Ödön 23 éves, G. Györgyi 46 éves és P. Beáta 18 éves abaújvári lakosokkal szemben. A gyanúsítottak 2015. július 2-án 21 óra 30 perc körüli időben egy abaújvári ingatlanból akartak nagy értékű kerti gépeket eltulajdonítani, mintegy félmillió forint értékben. A terhelteket a rendőrök tetten érték, így azok nem tudtak elvinni semmit.

Levél érkezett

A sértett – mint utóbb kiderült, a Debreceni Rendőrkapitányság egykori rendőr alezredese – köszönőlevelet írt dr. Antal István ezredesnek, az Encsi Rendőrkapitányság vezetőjének.

Példamutató akció

Az akció sikere köszönhető volt a megbízható információnak, az akció gyors, szakszerű és fegyelmezett végrehajtásának. Az akció a tervnek megfelelően zajlott le. Este 21 óra 30 perc körüli időben megjelent három személy az udvarunkon, leütötték a garázsunkról a lakatot, kifeszítették a kétszárnyú ajtót, majd kihúzták a fűnyíró traktort és a rotációs kapát, mindeközben a rendőrök rajtuk ütöttek, s mindhármójukat elfogták. Engedje meg kapitányságvezető úr, hogy az érintettek példamutató munkáját megköszönjem. Az eredményes munkához gratulálok, további munkájukhoz erőt, egészséget és sok sikert kívánok”.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter