Volt már öröm, de hátra van még a folytatás Perén

Akt.:
A negyedik láng is ég Perén!
A negyedik láng is ég Perén!
Miskolc, Pere – Emlékeznek még? Nem is oly rég indítottuk karácsonyi Segítünk akciónkat, amelynek jegyében idén egy abaúji kis falu, Pere óvodásainak szerettünk volna örömet szerezni, illetve az óvoda felszerelését gazdagítani.

A gyermekeket egy-egy arcképpel, név szerint is bemutattuk, egyenként felsorolva vágyaikat. Cégek, civil szervezetek, magánemberek között egyaránt találtunk szíves támogatókra.

Az ELMÜ-ÉMÁSZ bőkezű ajándékozásáról már adtunk hírt, de adósak maradtunk azzal, hogy bemutassuk egyenként a gyerekeket, amint az adományozók kérésére külön ünnepség keretében december 10-én átvették a társaság igazgatótanács-tagjai által küldött, személyre szóló ajándékaikat. Most ennek is eleget teszünk.

Szívvel-szeretettel

Az adományok azonban tovább gyűltek szerkesztőségünkben, egészen péntekig, amikor is az óvoda vezetője és a polgármester érte jöttek.

A szívvel-szeretettel összeállított csomagok, dobozok némelyikébe belekukkantva remek játékokat, szép könyveket, babákat pillantottunk meg.

A mai nap a szortírozással, csomagolással telik az óvodában. December 22-én pedig a közös karácsonyfa alatt találják majd a gyerekek sok-sok adományt.

ÉM-SzK


Egy kisbusznyi ajándék Perén

Miskolc, Pere – Pénteken elszállították a szerkesztőségből az Észak-Magyarország karácsonyi Segítünk akciója keretében olvasóinktól a perei óvodásoknak, illetve óvodának szánt ajándékokat.

Anyaghoz a csipke, mellé a virág – azon túl két hónap és sok szeretet

Miskolc – Ilona mondja: az anyagi lehetőségeik nem túl tágak, de a saját munka jó ötletnek bizonyult az ajándékozáshoz.

ÉMÁSZ: a gyerekek ajándékával a jövőért

Miskolc, Encs – Elképzelhetetlenül nagy örömöt szerzett az ELMŰ-ÉMÁSZ a perei óvodásoknak is.