Volt diósgyőri játékos lehet az új szakvezető?

Akt.:
Tisza Tibor és Horváth Ferenc gólöröme a 2005-ös REAC - DVTK meccsen
Tisza Tibor és Horváth Ferenc gólöröme a 2005-ös REAC - DVTK meccsen - © Fotó: ÉM-archív
Miskolc – Ha szerdán új edzőt jelentenek be Diósgyőrben, akkor hazarendelhetik a csapatot Bükről.

Az Észak-Magyarország értesülései szerint a kiszemelt edzővel már túl van a legfontosabb tárgyalásokon Benczés Miklós, a DVTK sport­igazgatója. Őt a szakvezető lehetséges személyéről kedden hiába kérdeztük, csupán annyit árult el, hogy nem külföldi tréner a jelölt.

Horváth?

Lapunk úgy tudja, hogy Egervári Sándor távozását követően a DVTK vezetőedzői posztját egy olyan játékos töltheti be, aki korábban már játszott Diósgyőrben. A pro licences edzők között hét olyan trénerről tudunk, aki korábban a DVTK játékosa volt. Közülük ketten élvonalbeli csapatnál vezetőedzők (Teodoru Vaszilisz: MTK, Pintér Attila: Mezőkövesd), Benczés Miklós hétfőn azt nyilatkozta lapunknak, hogy nem ül le a DVTK kispadjára, Tornyi Barnabás pedig az Amerikai Egyesült Államokban él, a Buzás Attila, Nagy Sándor és Horváth Ferenc hármasból pedig utóbbinak van a legnagyobb esélye arra, hogy befusson, hiszen ő aktív élvonalbeli edzőnek számít napjainkban.

Ha az ő vagy bárki más érkezését bejelentik a mai napon, akkor nagy valószínűséggel idő előtt hazatér a csapat a büki edzőtáborból, csütörtök helyett már ma, hogy holnaptól az új szakvezetővel készülhessenek a bajnoki rajtra, immár Diósgyőrben.

ÉM-BCS