Hajdú-Bihar

2011.08.23. 17:47

Csatornázás Debrecenben: Egy hónap sincs hátra

Debrecen - Szeptember 15-re a csatornázási és helyreállítási munkák is véget érnek.

Debrecen - Szeptember 15-re a csatornázási és helyreállítási munkák is véget érnek.

A projektfelelős Patai Lajos szerint a korábbinál jobb minőségben készülnek el a csatornázás utáni helyreállítások.

Azt pedig, hogy szeptember 15-re mindennel végeznek, szinte biztosra mondja, hiszen a kivitelező a részhatáridők elmulasztása miatt is kötbért köteles fizetni. Jelenleg azonban úgy tűnik, erre nem lesz szükség. A sürgősség mégsem mehet a minőség rovására. Patai Lajos ugyanis hangsúlyozta: a vállalkozási szerződésben kiemelten szerepel az első osztályú minőségben történő munkavégzés, valamint a munkaterület eredeti állapotú helyreállításának kötelezettsége – a kártérítési felelősséggel együtt. A műszaki ellenőrök mellett a megrendelő is folyamatosan ellenőrzi a feltételek teljesítését, és csak megfelelő minőségű munkavégzés után következhet az átadás-átvételi eljárás.

HBN

Debrecen - Az utolsó szakaszba, a helyreállításhoz érkezett a csatornázási program.


Nézze meg, hogyan állnak a csatornázási munkálatok Debrecen területén!

Debrecen - Néhány hét és lejár a kivitelezésre meghosszabbított határidő a debreceni csatornázási projektben. Különösen a lakótelepi, úgynevezett LOT 3 program végrehajtását érte sok kritika.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!