Vizsgálatot kezdeményez a Jobbik Miskolc jegyzőjével szemben

Miskolc – Törvényességi vizsgálatot kezdeményez a Jobbik több képviselője és bizottsági tagja Miskolc jegyzőjével szemben, azt kifogásolva, hogy több ízben nem kapják meg a munkájukhoz szükséges közérdekű adatokat.

Pakusza Zoltán, Badány Lajos, Szilágyi Szabolcs, a Jobbik képviselői és Szemes István, a Városüzemeltetési Bizottság jobbikos tagja közös sajtótájékoztatón fogalmazott meg kritikát Csiszár Miklós jegyzővel szemben. Mint mondták, egy képviselő vagy szakbizottsági tag csak akkor tud a város érdekében felelős szakmai döntéseket hozni, ha megfelelő adatok állnak rendelkezésére. Pakusza Zoltán példaként elmondta, szerettek volna közérdekű információkat kapni a villamosfejlesztéssel kapcsolatos PR-közbeszerzésről vagy arról, mely ingatlanokon van megfelelő szennyvíztározó.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdet�s