Friss hírek

2007.12.14. 12:37

"Aprót az Apróknak!" jótékonysági akció indul mától

<p>Ricsi Bohóc és barátai országos aprópénz-gyűjtő versenyt hirdetnek péntektől. A június 8-ig tartó jótékonysági akcióval a rászoruló gyerekeket és családokat kívánják támogatni. A versenyre a www.aprotazaproknak.hu oldalon lehet regisztrálni - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Ricsi Bohóc.</p>

Az "Aprót az Apróknak" országos aprópénz-gyűjtő verseny lényege, hogy ki tud több 1 és 2 forintost összegyűjteni csaknem fél év alatt, mondta el érdeklődésünkre a főszervező. A jelentkezőknek nincs más dolguk, mint otthonukban félretenni az aprópénzt, és a június 8-i megmérettetésre elvinni zsákban, kosárban vagy talicskán az 1 és 2 forintosokat, tette hozzá Ricsi Bohóc.

Bárki jelentkezhet a jótékonysági aprópénz-gyűjtő akcióra, mondta el Ricsi Bohóc. Nincs alsó korlát, bármennyi 1 és 2 forintost szívesen látnak a szervezők június 8-án, a II. BohócParádén. A délután négy órakor kezdődő eredményhirdetés egyben Guiness-rekord kísérlet is. A szervezők arra kíváncsiak, hogy az Állatkerti körúton összejön-e a "legtöbb pénzérme egy időben, egy helyen", közölte szerkesztőségünkkel Ricsi Bohóc.

Az összegyűlt pénz nagyobbik részével azonnali segítséget szeretnének nyújtani a szervezők gyermekeknek, családoknak és alapítványoknak. Az aprópénz kisebb hányadát befektetik, hogy a kamattal tudják gyarapítani a meglévő összeget.

Az "Aprót az Apróknak!" országos verseny pénteken indul. A jelentkezők a www.aprotazaproknak.hu oldalon tudnak regisztrálni, és attól a pillanattól kezdve már versenyzőnek számítanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!