Vízelvezető árok falának csapódott autójával egy férfi Méra és Encs között

Akt.:
Vízelvezető árok falának csapódott autójával egy férfi Méra és Encs között
© Fotó: police.hu
Miskolc, Encs, Putnok – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. augusztus 19-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

A 3-as számú főúton Méra és Encs között közlekedett 2017. augusztus 19-én 14 óra 26 perckor egy 24 éves monori férfi gépkocsival. A sofőr egy vele szemben történő és szabályosan befejezett előzést látva megijedt és a kormányt jobbra rántva az úttestről lehaladt és a vízelvezető árok falának csapódott. A baleset során a sofőrnek és 25 éves budapesti utasának könnyű sérülései keletkeztek.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

Putnok belterületén közlekedett 2017. augusztus 19-én 17 óra 30 perckor egy 44 éves helyi férfi. A kerékpáros ittasságából adódóan nem tudott kerékpárjával egy kereszteződésnél bekanyarodni és elesett. A férfinek – aki a rendőröknek beismerte, hogy szeszes italt fogyasztott mielőtt biciklizni kezdett – könnyű sérülései keletkeztek a baleset során.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset hét esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy aki ittasan, vagy más bódító hatású szer hatása alatt vezet elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti. Továbbá kérjük a kevesebb rutinnal rendelkező sofőröket, hogy a balesetek elkerülése érdekében hosszabb útra olyan személy társaságában induljanak el, aki kellő tapasztalattal rendelkezik.

Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!