Friss hírek

2010.08.27. 14:41

9 milliós cigarettaszállítmány robogott a főúton

<p>Kocsikba rejtett csempészcigarettát foglaltak le a pénzügyőrök csütörtökön, a 36-os főúton, Tiszavasvári és Polgár között. Két autóban csaknem 9 millió forintot érő füstölnivaló volt.</p>

A Vám- és Pénzügyőrség emberei közúti ellenőrzést tartottak a 36-os főúton csütörtökön. Tiszavasvári és Polgár között megállítottak két, szorosan egymás mögött haladó kocsit. Mint kiderült, mindkét kocsiban ukrán zárjeggyel ellátott cigarettát szállítottak, 7500-7500 dobozzal. Az egyik sofőr helyszínen elismerte, hogy az árut forint 20 ezer forintért vitték volna Miskolcra.

A lefoglalt szállítmány értéke csaknem 9 millió forint. A sofőröket - két férfit - jövedéki orgazdaság miatt hallgatják ki a nyomozók. A gyanúsítottak akár három évig terjedő szabadságvesztést is kaphatnak - tájékoztatta a Független Hírügynökséget pénteki közleményében Sipos Jenő, a VPOP szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!