Vivi teljesen összetört, amikor elvesztette a babáját, de úgy döntött, erős lesz és feláll

Vivi teljesen összetört, amikor elvesztette a babáját, de úgy döntött, erős lesz és feláll
© Forrás: Instagram
Budapest, Nyíregyháza – Vivi életében szörnyű tragédia történt: korábban még arról szóltak a hírek, hogy a luxusfeleség ismét terhes, ám aztán nem nagyon lehetett hallani a terhességről, és mint kiderült, ennek oka volt. Vivi ugyanis a 12. héten elvetélt.

– Elmondhatatlanul fáj! Tudom, sokan átélték azt, amit én, de én most nagyon megtörtem! Az elmúlt hetekben az interjúkban nem válaszoltam egy, a babával kapcsolatos kérdésre sem, mert amikor a műsorban kiderült, hogy terhes vagyok, valójában már nem voltam az. Most azonban már tudok róla beszélni, igaz, fájó szívvel, sírva – mondta Vivi a Story magazinnak. – Rettenetesen féltem, és tartotttam attól, hogy a baba nem marad meg. Valamiért ezt éreztem. Az orvos azzal nyugtatott, hogy minden rendben, a kis szíve normálisan ver. […] Aztán eljött a 12. hét, amikor következnie kellett volna a genetikai szűrésnek. Ezt megelőzően egy héten keresztül azt álmodtam, hogy meghal a baba. Minden egyes nap sírva keltem! […] Amikor elkezdődött az ultrahangos vizsgálat, már láttam, hogy nem mozog, nincs szívhang. Annyira összetörtem, mint még soha! Nagyon szerettem volna őt, annyira vártam, és most eljött újra egy óriási tragédia az életemben.

Vivi úgy döntött nem adja fel: Tudom, hogy rengetegen vannak még így, mint én, de most összetörtem! Fel kell újra állnom… Tudom, hogy sikerülni fog, de idő… Nyugodj békében! – írta Vivi az Instagramon.

Vivi azóta próbál visszarázódni az életébe. Nemrégiben ünnepelte a 28. születésnapját. Vivi ezt üzente születésnapja alkalmából a rajongóinak: Minél inkább becsülöd és csodálod az életedet, annál több ünnepelnivaló lesz benne.

Forrás: blikk.hu


Budapest, Nyírtass - Vivi és Fecsó még június végén tartották a polgári esküvőjüket, ám az esemény nem volt nyilvános az egyházival ellentétben, így csak találgatni tudtunk, miféle luxushepajt kerekíthettek Nyírtasson. Vasvári Vivien most megosztotta az esküvői videóját, és szemünk-szánk tátva marad...

Budapest, Nyíregyháza - Vasvári Vivi a Nyerő Páros forgatásán a kamerák előtt csinált egy terhességi tesztet, ami a nézők, és persze Vivi nem kis meglepetésére pozitív lett. Már csak azért is meglepő a hír, hiszen Vivi nemrég, április végén adott életet kisfiának, Edwardnak. Mivel a nyerő páros j...

Címkék: , ,