Helyi közélet

2013.09.30. 19:55

Jobbik: Mikor fizetik már az Útravalót?

Miskolc - Még mindig nem fizették ki az Útravaló ösztöndíjakat Miskolcon. Erre hívta fel a figyelmet Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci önkormányzati képviselője.

Miskolc - Még mindig nem fizették ki az Útravaló ösztöndíjakat Miskolcon. Erre hívta fel a figyelmet Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci önkormányzati képviselője.A politikus szerint felháborító, hogy miközben országos szinten dübörög a Fidesz sikerpropagandája, Miskolcon még a tavalyi ösztöndíjakat sem kapták meg az illetékesek.

A politikus emlékeztetett: a problémát többször jelezte már a hatáskörrel leginkább rendelkező fideszes országgyűlési képviselőknek, akik azonban semmit sem tettek, így Miskolcon számos tanár és diák mind a mai napig hiába várja a megérdemelt ösztöndíjat. Szerinte annyit minimum megérdemelnének az érintettek, hogy tudják, miért nem kapják meg a járandóságukat, illetve megkapják-e még egyáltalán valaha. A képviselő arra kérte a Fidesz országgyűlési képviselőit,legalább ezekre a kérdésekre válaszoljanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában