Sport

2016.04.17. 12:58

Férfi vízilabda Bajnokok Ligája - Egri döntetlen Barcelonában

Budapest, Barcelona - Az Eger 6-6-os döntetlent játszott a spanyol Barceloneta otthonában a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének szombati játéknapján.

Budapest, Barcelona - Az Eger 6-6-os döntetlent játszott a spanyol Barceloneta otthonában a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének szombati játéknapján.

Eredmény, férfi Bajnokok Ligája, főtáblás csoportkör, 8. forduló, A csoport:

CNA Barceloneta (spanyol) - ZF-Eger 6-6 (3-2, 2-1, 0-0, 1-3)

az Eger gólszerzői: Bedő 2, Erdélyi, Zalánki, Angyal, Hosnyánszky 1-1

Az első negyedben 2-1-re még az egriek vezettek, de fordított, és a nagyszünet előtt két góllal ellépett a házigazda katalán együttes. A harmadik negyedben nem született gól. A negyedik felvonásban 5-5-nél és 6-6-nál is egyenlített az Eger, sőt az utolsó percben a vezetést is visszavehette volna, de az újabb magyar találatot a játékvezetők nem adták meg, helyette az ellenfél javára ítéltek, így döntetlennel ért véget a találkozó.

A ZF-Eger a budapesti hatos döntő rendezőjeként automatikusan résztvevője a júniusi tornának.

További eredmények az A csoportból:

Spandau 04 (német)-Jadran Herceg Novi (montenegrói) 9-9

Primorje Rijeka (horvát)-Olympiakosz (görög) 4-10

A csoport állása: 1. Olympiakosz 18 pont, 2. Eger 15, 3. CNA Barceloneta 12, 4. Primorje Rijeka 11, 5. Spandau 04 4, 6. Jadran Herceg Novi 3

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!