Vitelki Zoltán: “Most kell a legszerényebbnek lenni”

Vitelki Zoltán, a KBSC vezetőedzője
Vitelki Zoltán, a KBSC vezetőedzője - © Fotó: KBSC Facebook
Kazincbarcika – A labdarúgó NB II 2. fordulójában a Kazincbarcikai SC Tiszaújvárosban fogadja a Vác FC gardáját vasárnap délután.

NB II, 2. forduló

Kazincbarcikai SC – Vác FC (Tiszaújváros, vasárnap, 17.30)

Vitelki Zoltán, a KBSC vezetőedzője: – Pénteken délelőtt Tiszaújvárosban edzettünk, köszönet azért a létesítmény fenntartójának, hogy a rendelkezésünkre bocsátotta a pályát. Egy 70 perces tréninget tartottunk, ebben a nagy melegben nem akartuk délutánra hagyni a foglalkozást. A bajnoki rajt előtt arról beszéltem, jó lenne egy győztes start, ami önbizalmat adna a játékosoknak, ezt el is tudtuk érni Békéscsabán, az 1-0-s sikerünknek köszönhetően. Viszont: most kell a legszerényebbnek lenni, most kell a legtöbbet dolgozni, és most kell a legtöbbet tenni a győzelemért. Nem számítanak a külső körülmények, csak az, hogy tegyünk meg mindent ismét azért, hogy 3 ponttal hagyhassuk el a pályát. Ellenfelünk intenzíven használja a széleket, ott próbálják elsősorban megbontani az ellenfeleket, de erre, pontosabban erre is felkészültünk. Várjuk szurkolóinkat, akiknek szeretnénk örömet szerezni.

A KBSC keretéből Kovács O. eltiltás miatt hagyta ki az első fordulót, míg Kanalos adminisztrációs okok miatt – de már mindkettejükkel számolhat Vitelki Zoltán. Kristófi sérülése után most kapcsolódott be a közös munkába, vagyis ő még nem áll rendelkezésre, és hasonló ok miatt Belényesi sem. Időközben érkezett egy kapus is, Gábor Péter (legutóbb PMFC) a barcikaiakhoz.

A várható kezdőcsapat: Somodi – Szemere, Palmes, Heil, Süttő – Takács, Sigér, Constantinescu, Engel – Mikló, Boros.


kbsc-tfc-14-aj
Kazincbarcika - A szurkolók számára ingyenes a belépés az újonc vasárnapi Vác elleni összecsapásán. A labdarúgó NB II 2. fordulójában a hét végén hazai környezetben szerepel a Kazincbarcikai SC együttese. A hazai szó azonban idézőjelbe teendő, ugyanis a KBSC-nek jelenleg nincs a másodosztályra al...

A barcikai szurkolók Békéscsabára is elkísérték a KBSC-t
Kazincbarcika – Elrajtolt a labdarúgó NB II 2017/2018-as idénye, az újonc Kazincbarcikai SC a Békéscsaba vendégeként lépett pályára vasárnap este az 1. fordulóban. Labdarúgás: NB II, 1. forduló Békéscsaba 1912 Előre – Kazincbarcikai SC 0-1 (0-0) Békéscsaba, 900 néző. V.: Takács J. (Garai, Bornem...Sporthírek