Vitelki Zoltán: Mezőkövesd!

Vitelki Zoltán: Mezőkövesd!
Vitelki Zoltán nem szakít az aktív futballal, folytatja játékos pályafutását, és bár ezt nem Diósgyőrben teszi, a DVTK-tól sem szakad el.

– Hívtak, én pedig igent mondtam – válaszolta megkeresésünkre Vitelki Zoltán, aki legutóbb a DVTK NB I-es labdarúgócsapatának játékosa volt. – Mit szépítsem jól esett, hogy két csapat is megkeresett azzal, hogy valószínűleg tudnék nekik segíteni, és az egyik ajánlatot, az NB III-ban szereplő Mezőkövesdét elfogadtam.

Megállapodásunk megkötésekor azt is figyelembe vettük, hogy nekem a DVTK-nál rám bízott feladataimat is el kell látnom, vagyis a diósgyőri utánpótlás csapatomnak ugyanúgy fogok edzést tartani a jövőben is, és a DVTK tehetséggondozó programjától sem válok meg. Ez egyben azt is jelenti, hogy új csapatomnál a heti edzésszámom kevesebb lesz majd a többi játékosénál, de azon leszek, hogy ez a meccseken ne tűnjön fel senkinek.

És, hogy miért döntöttem mégis a folytatás mellett? Az egyik ok az, hogy úgy éreztem: egyik napról a másikra nem tudok leállni, a játék, a meccsek hiányoznának. A másikról okról általában szemérmesen hallgatni szoktak, de én nem tagadom, Diósgyőrben a korábbi években sok ezer forintos ki nem fizetett járandóságom után, nem mellékes szempont az sem, hogy nem hobbyból, ingyen, csak a játék öröméért futballozok.További hírek a boon-sportoldal kategóriából

Sporthírek