Vitafórum a miskolci veszélyes stukkókról

Miskolc – Még mindig vannak veszélyes stukkók miskolc belvároságban… Hogy mit lehetne tenni a veszély elhárítására? A témában a percekben kezdődött meg vitafórumunk a Művészetek Háza kávézójában.

Augusztus végén egy lehulló épületdísz agyonütött egy férfit Miskolc főutcáján. A történtek után Káli Sándor polgármester felszólította a miskolci ingatlantulajdonosokat, hogy vizsgálják meg az épületek homlokzatát, illetve hárítsák el azokat a hibákat, amelyek életveszélyesek. Még mindig vannak veszélyes stukkók… Hogy mit lehetne tenni a veszély elhárítására? A témában a percekben kezdődött meg vitafórumunk a Művészetek Háza kávézójában.
Meghívott vendégeink: Fedor Vilmos, miskolci alpolgármester, Németh Zoltán, a miskolci ingatlangazdálkodó cég, a MIK Zrt. szolgáltatási igazgatóhelyettese, Okrutay Miklós műemlékfelügyelő, a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal Észak-Magyarországi irodájának munkatársa, Szörényi Gábor építészszakértő, az ÉMI régióvezetője, dr. Kapás Katalin ügyvéd, és társasházak képviselői.